Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Winkel is gesloten: mail ons
Arimar cashback 2017

Arimar cashback actie

Arimar heeft een geweldige cashback actie! Bij aankoop van een nieuw Arimar reddingsvlot krijg je tijdelijk €100 retour. De actie geldt op vlotten die worden verkocht tussen 15 april en 30 juni 2019.

Arimar reddingsvlotten worden gemaakt in Italië en zijn van de hoogste kwaliteit PVC (1100Dtex) met robuuste entree en een omvangrijke nooduitrusting. Ze worden geleverd in container (ABS) of tas en zijn leverbaar voor 4 tot 12 personen. Alle noodpakketten zijn verpakt in waterdichte zakken. Het hoogwaardige PVC met thermo lasnaden en verpakking in een vacuum beschermhoes garanderen een lange levensduur en een lange service interval.

Hoe claim je het retourbedrag?

Download het cashback formulier, vul dit volledig in en stuur het voldoende gefrankeerd op vóór 31 juli 2019. Vergeet niet het originele aankoopbewijs (met vermelding van aankoopdatum) en een kopie van het certificaat van het aangekochte Arimar Reddingsvlot mee te sturen. Je ontvangt, na controle van de gegevens, binnen 30 werkdagen de cashback op je bankrekening.