Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Winkel is gesloten: mail ons
Speed boot in Middellandse Zee, bovenaanzicht

C-MAP actie: Tot 50% cashback op X-serie kaarten

Van 28 maart tot 1 juli 2022 profiteer je van een aantrekkelijke cashback-korting op geselecteerde C-MAP kaarten. Koop binnen de actieperiode een Simrad NSX MFD in combinatie met een C-MAP X-serie chart en krijg tot 50% van de kosten van je kaart terug.

Simrad NSX: navigatie-ervaring als nooit tevoren

De Simrad NSX multifunctionele display brengt je navigatie-ervaring naar een geheel nieuw niveau. Deze slimme innovatieve kaartplotter en fishfinder heeft een moderne interface, geïntegreerde sonar en krachtige functies. De NSX is compatibel met radar- en stuurautomaatsystemen en met de handige Setup Wizard-tool ben je in een mum van tijd klaar voor vertrek.

C-MAP X-serie voor een dynamische navigatie-ervaring

Met de C-MAP X-reeks heb je altijd de nieuwste kaartgegevens binnen handbereik. Zowel DISCOVER X als REVEAL X kaarten geven een overzichtelijk beeld op alle zoomniveaus en beschikken over een onovertroffen dag- en nachtmodi. Daarnaast zijn ze voorzien van de meest gedetailleerde bathymetrie met hoge resolutie en een geheel nieuwe Map Inspector Tool. Verder bieden de X-kaarten een soepele integratie met de Simrad Companion app.

Actieproducten en retourbedrag

Wanneer je een Simrad NSX MFD in combinatie met een C-MAP DISCOVER X of REVEAL X kaart aanschaft, kan je tot 50% van het aankoopbedrag van de kaart terug claimen. Afhankelijk van de gekozen kaart betekent dit een bedrag tussen de €90 en €140. Bekijk de cashback-bedragen (scroll naar beneden voor het complete overzicht).

De Simrad NSX-serie bestaat uit drie modellen:

Hoe je in aanmerking komt voor de cashback en deze claimt

  • Koop een Simrad NSX MFD + C-MAP DISCOVER X of REVEAL X kaart tussen 28 maart en 1 juli 2022
  • De actie loopt officieel vanaf 28 maart, maar mocht je voor deze datum al een kaart gekocht hebben mag je alsnog een claim indienen
  • Op de bon/factuur moet een aankoop van zowel de Simrad NSX als C-MAP DISCOVER X of REVEAL X staan vermeld
  • Er zijn kortingsvoorwaarden van toepassing
  • Claim de cashback via offers.c-map.com
  • Na het afronden van de claim ontvang je een bevestigingsmail
  • Je ontvangt de cashback binnen 4 weken na je claim op de opgegeven bankrekening