Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Winkel is gesloten: mail ons
Vuurwerk

KOK watersport wenst iedereen fijne feestdagen

Wat een jaar was 2013. Het begon met een voorjaar om niet vrolijk van te worden, maar gelukkig kregen we toch nog een mooie zomer met prima weer voor de watersporter! Inmiddels is het buiten weer kouder geworden en blijven we in de buurt van de verwarming. Tijd om terug te kijken op een paar hoogtepunten van dit jaar.

Leuke evenementen bij KOK watersport
Het afgelopen jaar hebben we leuke dingen gedaan bij KOK. Zo hadden we de Demodagen, die een groot succes waren! Ook hadden we een echte kok in ons midden, die een demonstratie gaf van de Cobb barbecue. Daarnaast werden er diverse accessoires en meubels gepresenteerd van ARC Marine. In het volgende jaar komen er ook weer leuke dingen aan, dus we hopen dat jullie daar weer bij aanwezig zullen zijn!

KOK watersport online
Voor ons was 2013 het jaar waarin wij besloten om jullie wat beter te leren kennen, via de social media. We zijn begonnen met Facebook en Twitter, waar we leuke reacties op hebben mogen ontvangen. Binnen een korte periode hadden we al honderden volgers, waarvoor wij jullie graag willen bedanken. Ook hebben we dit jaar een blog opgezet, waarmee we jullie zo goed mogelijk op de hoogte willen brengen van onze producten, maar ook over nieuwtjes, leuke bestemmingen en activiteiten. Maar we hebben nog veel meer te bieden, dus blijf onze blogs ook volgend jaar weer lezen. En heb je zelf een leuk idee voor een blog-item? Laat het ons dan vooral weten, want we schrijven graag over de onderwerpen die jullie interesseren.

De beste wensen
We hopen jullie in het komende jaar weer te mogen verwelkomen in onze winkel en te kunnen adviseren waar we maar kunnen. Wij wensen al onze klanten fijne feestdagen en alvast een gelukkig 2014. Vol geluk, gezondheid en natuurlijk ook met veel watersportplezier!