Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Winkel is gesloten: mail ons
masterclass Riwax

21 maart: masterclass Riwax

Update

Dit event is afgelast

Altijd al willen weten hoe je een boot er weer als nieuw uit laat zien? Kom dan naar onze gratis masterclass Riwax op zaterdag 21 maart. Zorg wel dat je bent aangemeld.

De masterclass

Tijdens deze masterclass wordt de theorie behandeld en gedemonstreerd in de praktijk. Je leert van een professional alle ins en outs over verschillende reinigers, reacties, materialen en behandelingen. Hij vertelt je onder andere meer over het gebruik van reinigers, welke stap je wanneer onderneemt en waarom, wat er gebeurt met gelcoat bij matteren en polijsten en wat PTFE is en hoe je ermee omgaat. Als je benieuwd bent naar wat je ongeveer te wachten staat, kun je meer lezen in dit Riwax artikel. Natuurlijk heb je de mogelijkheid om vragen te stellen en zelf het een en ander te proberen.

Meld je nu aan

De masterclass heeft een beperkt aantal plaatsen en start om 10:00 uur. Je kunt alleen deelnemen als je van tevoren bent aangemeld. Aanmelden kan via de mail of telefonisch (010-2857177). Deelname is geheel gratis. Wij zorgen voor koffie, thee en broodjes tijdens de lunch. Na afloop ontvang je van ons nog een leuke goodiebag. 

Er worden twee clinics gehouden:

  • 10:00 - 11:30 uur
  • 13:00 - 14:30 uur