Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open van 9:00 tot 17:00

Paul&Shark

Paul & Shark, exclusief kledingmerk

Het Italiaanse sportkledingmerk Paul & Shark is in meer dan 250 winkels over de hele wereld te vinden: van Chili, Australië en Zuid-Afrika tot aan het kleine Nederland. Het merk is zeer populair onder degene die houdt van een mooie en kwalitatief goede sportoutfit.

Paul & Shark verkoopt onder meer luxe jassen en shirts, maar ook accessoires als hoedjes en riemen. Voor ieder wat wils dus. Iedereen is tijdens het zeilen, skiën of golfen verzekerd van kwalitatief goede, mooie en bovenal comfortabel zittende kleding. 

Yachting collectie

De speciale yachting collectie dateert uit het midden van de jaren zeventig, toen Paul & Shark in de sector van de sportmode op de markt kwam met een collectie geïnspireerd door de zeilwereld en gebaseerd op elegantie, prestaties en avontuur. 

Om deze reden hebben wij een collectie van Paul & Shark die goed aansluit bij onze nautische winkel. Een groot gedeelte hiervan staat al online, maar uiteraard kan je ook terecht in onze winkel met de mogelijkheid om alles te passen. 


Paul en Shark

Nieuwe collectie

Wil je alvast een voorproefje van de nieuwe collectie? Ga dan naar onze Paul & Shark-pagina. Je kan gewoon lekker vanuit huis een item kopen of langskomen in onze watersportwinkel, waar je kan rekenen op persoonlijk advies en een overheerlijke cappuccino!

Met onze collectie van Paul & Shark koop je net dat ene exclusieve kledingartikel wat bijna nergens in Nederland te koop is.