Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open tot 18:00

Steiner verrekijkers

Het in Duitsland gevestigde merk Steiner ontwikkelt en produceert al sinds 1947 kwalitatieve verrekijkers. Het bedrijf focust zich volledig op deze activiteiten en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Steiner verrekijkers staan bekend om hun praktische ontwerp, stevigheid en heldere beeld. Wij verkopen diverse exemplaren die geschikt zijn voor gebruik op het water.

Lees meer
4 resultaten (1-4)
Sorteren op:

Steiner verrekijkers bij KOK watersport

In onze webshop en megastore zijn de bekende Steiner Navigator Pro verrekijkers verkrijgbaar. Deze hebben een gering gewicht en robuust en compact ontwerp, wat ze ideaal maakt voor watersporters. De kijkers zijn gegarandeerd waterdruk-dicht tot een diepte van 5 meter en gemaakt uit één stuk zodat er geen onderdelen kunnen verschuiven. Daarnaast is de behuizing bestand tegen stoten, vallen, kou en hitte. Verder zorgt de rubberen antislipbekleding voor een goede grip. Ook voorkomt dit schuiven als de verrekijker bijvoorbeeld op tafel ligt. Bovendien is het optiek van uitstekende kwaliteit door het speciale glas en de coating. De Steiner Navigator Pro is een populair instrument onder zowel recreatieve watersporters als professionele schippers en in vier uitvoeringen leverbaar:

De 7 x 30 variant is geschikt voor gebruik op binnenwateren en onder heldere omstandigheden. Alsook bij geringe golfslag. Vaar je op binnenwateren én groot water onder wat zwaardere omstandigheden? Dan is de 7 x 50 een goede keuze. Deze kan zowel overdag als bij schemering toegepast worden.

Alle exemplaren worden geleverd met een luxe draagtas en hebben maar liefst 10 jaar garantie.

Vragen en/of advies nodig?

We adviseren je graag over welke Steiner verrekijker je het best kan kopen. Schroom daarom niet om contact met ons op te nemen! Je bent natuurlijk ook van harte welkom in de watersportwinkel in Rotterdam.