Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Winkel is gesloten: mail ons

Elektrische buitenboordmotoren van Torqeedo

Elektrische buitenboordmotoren worden steeds vaker toegepast en dat is niet voor niks. Ze produceren nauwelijks geluid en geur, trillen vrijwel niet en stoten geen schadelijke stoffen uit. Daarnaast zijn elektromotoren eenvoudig te bedienen, onderhoudsarm en toekomstbestendig.

In ons assortiment vind je de elektrische buitenboordmotoren van Torqeedo. Deze vormen een volwaardig en betaalbaar alternatief voor de reguliere bootaandrijving. Het innovatieve merk heeft als doel om elektrisch varen écht te laten doorbreken. Ze zijn de bekendste speler op de markt en garanderen de hoogste kwaliteit en prestaties.

Lees meer
11 resultaten (1-11)
Sorteren op:

Hét topmerk in elektrische buitenboordmotoren

Torqeedo levert topsegment elektromotoren voor de watersport. Ze zijn van extreem hoge kwaliteit en hebben een hoge stuwkracht. Het vermogen van de grootste exemplaren ligt zo hoog dat ze te vergelijken zijn met benzinebuitenboordmotoren.

De elektrische buitenboordmotoren van Torqeedo beschikken over een Lithium-Ion accu die aanzienlijk meer energie opslaat dan andere batterijen. Dergelijke accu’s verliezen hun laadcapaciteit niet, leveren betrouwbaar stroom (zelfs in koude omstandigheden), hebben geen geheugeneffect en leveren meer cycli dan lood gebaseerde accu’s.

Torqeedo motoren zijn lichtgewicht, duurzaam, geavanceerd, betrouwbaar, waterdicht, krachtig, gebruiksvriendelijk en tot in het kleinste detail ontworpen voor de meest veeleisende toepassingen. En ze worden elk jaar nóg beter gemaakt!

Geen andere fabrikant van elektromotoren en aandrijfsystemen in de botenindustrie heeft zoveel prijzen ontvangen als Torqeedo. Zo hebben ze meerdere malen de NMMA Innovation Award, Top Product Award en Pittman Innovation Award gewonnen.

Torqeedo elektromotoren voor uiteenlopende typen boten

Met de Travel en Cruise serie biedt het merk een volledig aanbod aan elektromotoren voor de recreatieve watersport en de professionele vaart. De populaire Travel 603 en 1103 zijn ontworpen voor kleine bootjes, als alternatief voor benzinemotoren tot 4 PK. Ze hebben een ingebouwde Lithium-Ion accu die eenvoudig kan worden gedemonteerd voor transport. Voor watersporters die op zoek zijn naar meer vermogen is er de robuuste Cruise serie. Deze modellen hebben een losse accu en zijn geschikt voor grotere motor- en zeilboten (tot zo’n 10 meter lengte).

Elektrische buitenboordmotor van Torqeedo kopen?

Ben je geïnteresseerd in een elektromotor van Torqeedo? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Let op: Bepaalde modellen zijn niet online verkrijgbaar, maar alleen in de watersportwinkel in Rotterdam.

We hebben ook Torqeedo toebehoren in het assortiment.

Heb je vragen en/of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Meer informatie lees je ook in ons blogitem over Torqeedo.