Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open tot 18:00

Siermasten

Op een motorboot kan een siermast eigenlijk niet ontbreken. Wij verkopen mooie houten siermasten van Talamex in een mahonie/essen uitvoering. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes van 125 tot 175 centimeter en hebben een kabeldoorvoer van 15 x 15 millimeter.

Lees meer
5 resultaten (1-5)
Sorteren op:

Voor navigatieverlichting en vlaggen

Een siermast wordt ook wel lichtmast genoemd omdat het vaak wordt gebruikt om navigatieverlichting aan te bevestigen. Bijvoorbeeld een rondschijnend licht op het ronde plateau bovenop. Met de kabeldoorvoer kan je snoeren netjes wegwerken.

Het is ook mogelijk om een vlag, bijvoorbeeld een geuzen- of gastvlag, aan de siermast te bevestigen. Maak daarvoor een voorziening met lijntjes en haakjes aan de horizontale plank/spreader.

Plaats de siermast in een mastvoet

In ons assortiment vind je ook een mastvoet van roestvrijstaal waar je de houten siermast in kan plaatsen. Door de steun staat de mast meteen schuin en wordt er een gestroomlijnd effect gecreëerd. Je kan de mast eenvoudig naar voren kantelen wanneer je een brug nadert door de bevestigingsbout een beetje los te draaien.

Voor welke boot is een siermast geschikt?

Een siermast kan worden toegepast op een motorschip, kajuitboot of een vlet. Het is ook ideaal voor sloepen tot 7 meter die enkel een rondschijnend wit licht in de top van de mast hoeven te hebben.

Houten siermast kopen bij KOK watersport

Ben je op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige houten siermast voor de boot? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Het grote model (175 cm) is alleen verkrijgbaar in onze megastore in Rotterdam, overige masten kan je ook eenvoudig online bestellen. Neem voor vragen en/of advies gerust vrijblijvend contact met ons op.