Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Winkel is gesloten: mail ons

Hondenzwemvesten

Een hondenzwemvest is een onmisbaar accessoire voor elke hondenliefhebber die graag tijd doorbrengt op het water met zijn trouwe viervoeter. Het is speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat je hond veilig blijft drijven, zelfs als hij per ongeluk in het water terechtkomt. Of je nu samen gaat kajakken, suppen of gewoon een dagje naar het strand gaat, een hondenzwemvest is een must-have item om ervoor te zorgen dat je harige vriend veilig en gelukkig is tijdens al jullie wateravonturen.

Een van de meest populaire merken op het gebied van hondenzwemvesten is Besto. Dit gerenommeerde merk staat bekend om zijn hoogwaardige producten en innovatieve ontwerpen. De hondenzwemvesten van Besto zijn speciaal gemaakt met het welzijn en de veiligheid van je hond in gedachten.

Lees meer
5 resultaten (1-5)
Sorteren op:

Waarom een hondenzwemvest?

Misschien denk je ‘honden kunnen toch zelf zwemmen?’ Dat klopt, maar ze vinden het moeilijk om hun eigen grenzen te herkennen en kunnen daardoor oververmoeid raken en verdrinken. Daarnaast hebben ze na een val vanaf de boot weinig mogelijkheden om zelfstandig weer aan boord of op de wal te komen. Een goed zwemvest zorgt ervoor dat je viervoeter blijft drijven. Zo ben je op alle situaties voorbereid.

Welke maat hondenzwemvest kopen?

Hondenzwemvesten zijn in verschillende maten verkrijgbaar.De maten zijn gebaseerd op het gewicht van je hond. Als het gewicht van je hond overeenkomt met het zwemvest dan moet het passen. Door de verstelbare riempjes, kun je het zwemvest gemakkelijk aanpassen naar de bouw van het lichaam voor een optimale pasvorm. Wij hebben de volgende maten zwemvesten:

  • Besto hondenzwemvest voor honden onder de 4 kilo
  • Besto hondenzwemvest voor honden tussen de 4 en 8 kilo
  • Besto hondenzwemvest voor honden tussen de 8 en 15 kilo
  • Besto hondenzwemvest voor honden tussen de 15 en 40 kilo
  • Besto hondenzwemvest voor honden boven de 40 kilo

Besto hondenzwemvest

Besto beschikt over meer dan 90 jaar aan expertise in de ontwikkeling van persoonlijke reddingsmiddelen en bezit alle benodigde Europese certificaten. Het is belangrijk op te merken dat een zwemvest enkel dient als een ondersteunend hulpmiddel, het zorgt er niet automatisch voor dat iemand niet verdrinkt. Het individu moet zelf in staat zijn zijn hoofd boven water te houden. Dit geldt ook voor huisdieren zoals honden; zij moeten in staat zijn te zwemmen. Onze producten zijn ideaal voor avontuurlijke momenten langs of op het water, vooral voor de allergrootste zwem- en hondenliefhebbers. 

Het Besto hondenzwemvest is speciaal ontwikkeld voor honden. De zwemvesten zorgen er niet alleen voor dat je hond blijft drijven, maar ook dat ze beter zichtbaar zijn in het water door de high visibility stof. De zwemvesten zijn gevuld met een licht PE schuim voor extra goede drijfkracht. Aan de bovenkant van de zwemvesten zit een stevige grijplus, hierdoor kan je je hond sneller en makkelijker uit het water halen. De zwemvesten hebben een ergonomisch ontwerp en zorgen voor een volledige bewegingsvrijheid van je hond. De vesten zijn verder voorzien van twee buikbanden en een halsband met snel en gemakkelijk te sluiten/verstellen gespen. Aan de bovenkant van de Besto zwemvesten zit een extra D-ring waar een riem aan vast kan worden gemaakt. Tot slot beschermt het zwemvest je hond tegen kou op, bij en in het water.

Hondenzwemvest kopen bij KOK watersport

Een zwemvest voor honden bestel je eenvoudig online in onze webshop. Neem voor persoonlijk advies gerust vrijblijvend contact op. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze watersportwinkel. Daar staat ook altijd iemand klaar om te helpen.