Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Winkel is gesloten: mail ons

Hondenzwemvesten

Een hondenzwemvest is ideaal voor als je graag met je trouwe viervoeter het water opgaat. Deze zorgt er niet alleen voor dat je hond blijft drijven, maar ook dat hij beter zichtbaar is.

Wij hebben hondenzwemvesten van het bekende merk Besto.

Lees meer
5 resultaten (1-5)
Sorteren op:

Waarom een hondenzwemvest?

Misschien denk je ‘honden kunnen toch zelf zwemmen?’ Dat klopt, maar ze vinden het moeilijk om hun eigen grenzen te herkennen en kunnen daardoor oververmoeid raken en verdrinken. Daarnaast hebben ze na een val vanaf de boot weinig mogelijkheden om zelfstandig weer aan boord of op de wal te komen. Een goed zwemvest zorgt ervoor dat je viervoeter blijft drijven. Zo ben je op alle situaties voorbereid.

Welke maat hondenzwemvest kopen?

Hondenzwemvesten zijn in verschillende gewichtsklassen verkrijgbaar. Als het gewicht van je hond overeenkomt met het zwemvest dan moet het passen. Zowel voor kleine als grote rassen hebben we een exemplaar in de juiste maat. Met de riempjes zijn de vesten ook nog te verstellen voor een optimale pasvorm.

Besto hondenzwemvest

Met een Besto hondenzwemvest weet je zeker dat je viervoeter niets overkomt. Deze zorgt er niet alleen voor dat je hond blijft drijven, maar ook dat hij beter zichtbaar is. Dit komt door het speciale High Visibility doek. Daarnaast beschermt het vest tegen kou en wordt de volledige bewegingsvrijheid behouden. Om de hond snel uit het water te halen is er een sterke grijplijn op de bovenzijde bevestigd.

Hondenzwemvest kopen bij KOK watersport

Een zwemvest voor honden bestel je eenvoudig online in onze webshop. Neem voor persoonlijk advies gerust vrijblijvend contact op. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze watersportwinkel. Daar staat ook altijd iemand klaar om te helpen.