Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open van 9:00 tot 17:00

Scheepsklokken

Wij verkopen traditionele scheepsklokken van de merken Talamex, Plastimo en Barigo.

Lees meer
20 resultaten (1-20)
Sorteren op:

Talamex scheepsklokken

De scheepsklokken van Talamex zijn van Duits fabrikaat en kwalitatief hoogwaardig. De 115-serie omvat een klok en barometer in gepolijst massief verchroomd messing. Uniek aan deze instrumenten is dat ze aan de voorzijde geopend kunnen worden.

De ietwat moderne 110-serie bestaat uit drie verschillende instrumenten met een messing verchroomde behuizing: een klok, barometer en thermo-hygrometer. Heb je liever een messing gepolijste kast en een wat groter model? Kijk dan eens bij de 125-serie. 

Plastimo scheepsklokken

De compacte scheepsinstrumenten van Plastimo hebben een mat verchroomde behuizing en front van 75 millimeter. Ze lijken op een patrijspoort en zijn aan de voorzijde te openen.

Barigo scheepsklokken

Naast de eerder genoemde instrumenten hebben we ook nog stijlvolle scheepsklokken, barometers en thermo-hygrometers van Barigo in het assortiment. De producten komen uit Duitsland en zijn van hoge kwaliteit. Het merk besteedt veel aandacht aan de vormgeving. Daarom voelen de instrumenten als een sieraad voor je boot. Ze zijn verkrijgbaar in een chromen en messing uitvoering.

Scheepsklok kopen bij KOK watersport

In onze webshop kan je eenvoudig een mooie scheepsklok bestellen. Een bezoekje brengen aan de watersportzaak in Rotterdam kan natuurlijk ook.