Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open van 9:00 tot 17:00

Bilgeverf

Op zoek naar bilgeverf? Dan ben je bij KOK watersport aan het juiste adres. Wij bieden een kwalitatief assortiment van topmerken als Epifanes en International.

Lees meer
4 resultaten (1-4)
Sorteren op:

Het belang van bilgeverf

Bilgeverf beschermt de bodemdelen onder de balken tegen water, brandstof, olie en chemicaliën. Daarnaast is een geverfde bilge beter te reinigen, wat ook ongewenste geurtjes helpt te voorkomen.  

International bilgeverf

Danboline van International is een slijtvaste coating voor bilges, bakkisten en schotten met een uitstekend dekkend vermogen. Het beschermt tegen vochtopname en weersinvloeden en is chemisch bestand tegen brandstof en olie. Daarnaast is Danboline makkelijk te reinigen voor eenvoudig onderhoud. 

Voordat je de bilge gaat verven, dien je op kale oppervlakken een primer aan te brengen. De keuze voor een primer is afhankelijk van het type ondergrond. Voor polyester wordt Gelshield (vijf lagen) geadviseerd. Yacht Primer is geschikt voor hout, staal en aluminium/lichtmetaal boven de waterlijn. Deze één-component primer is sneldrogend.

Epifanes bilgeverf

De bilgeverf van Epifanes resulteert in een harde, oliebestendige eindlaag en is speciaal ontwikkeld voor de laagste delen aan boord waar mogelijk enige tijd water blijft staan. Alsook voor toepassing in bijvoorbeeld machinekamers, kettingbakken en andere natte ruimtes. Ook voor deze verf geldt dat het optimaal hecht en een goede bescherming biedt in combinatie met een geschikte primer.