Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Winkel is gesloten: mail ons

Stuurstoelen

In een motorboot ben je soms lange tijd achter elkaar aan het sturen. Een goede stuurstoel zorgt dan voor comfort en maakt het varen nog leuker. In onze (online) watersportwinkel vind je diverse exemplaren, van mooie houten stuurstoelen tot praktische opklapbare stuurstoelen. Ons assortiment is samengesteld met de gerenommeerde merken ARC Marine, Allpa, Talamex, Springfield en Vetus.

Lees meer
33 resultaten (1-33)
Sorteren op:

Welke stuurstoel kopen?

Welke stuurstoel je het best aan kan schaffen is afhankelijk van de verwachte tochten of reizen die je gaat maken, de beschikbare ruimte en de stijl van je boot. Uiteraard speelt ook het budget een rol. Als je graag staand stuurt en maar af en toe wilt zitten, stel je wellicht andere eisen aan de scheepsstoel dan wanneer je een reis door de binnenwateren van Nederland gaat maken.

Houten stuurstoelen

Wij verkopen een teakhouten stuurstoel van ARC Marine. Deze is geolied en uitgerust met zwaar roestvrijstaal beslag. De luxe zitting is gevoerd voor extra comfort.

Opklapbare stuurstoelen

Een opklapbare stuurstoel is ideaal om ruimte aan boord te besparen. Je kan hiervoor terecht bij de merken Allpa, Talamex en Vetus. De meeste modellen hebben aluminium scharnieren en een rug- en zitgedeelte van vinyl. Er is ook een kunststof uitvoering verkrijgbaar (populair bij visboten). Een compacte klapbare stuurstoel zoals die van Allpa kan je bevestigen op een draaibare basis van staal of rvs.

Luxe stuurstoelen

Liever een wat luxer uitgevoerd exemplaar dat geschikt is voor een lange zit? Dan kan je kijken naar een stuurstoel van het merk Springfield of Vetus. De populaire Vetus King Flip-up heeft een goede hoofdsteun en een inklapbaar voorstuk voor staand sturen. Wellicht nog bekender is het al decennialang verkrijgbare model Master. Deze is ideaal voor in vochtige omgevingen en heeft stevige armleuningen. Sailor is een wat voordeligere stuurstoel, maar wel heel comfortabel. Mede omdat het frame gemaakt is van geanodiseerd aluminium. Bootstoelen van Vetus zijn afgewerkt met Skai (kunstleer), onderhoudsvrij en water en uv-bestendig. Bovendien kan je zelf de gewenste stoelpoot kiezen.