Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Winkel is gesloten: mail ons

Zeiljassen

Een goede zeiljas beschermt tegen water, kou en wind en mag niet ontbreken als je tijdens zware omstandigheden gaat varen. Wij hebben mooie exemplaren voor zowel dames als heren van onder meer de topmerken Helly Hansen, Musto, Gill en North Sails. Al onze zeiljassen zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit en comfort.

Lees meer
114 resultaten (1-48)
Sorteren op:

Welke zeiljas kopen?

Er zijn tal van verschillende zeiljassen verkrijgbaar. Welk exemplaar je het best kan kopen, is onder meer afhankelijk van de weersomstandigheden en het vaargebied. Ga je een dagje zeilen op Nederlands binnenwater? Dan kies je voor een inshore zeiljack, zoals de Gill Coastal of Helly Hansen Pier. Op zee kun je te maken krijgen met zware omstandigheden en daarom zijn er speciale Ocean jassen.

In ons ruime assortiment vind je sowieso een goede zeiljas voor jouw situatie. Kom je er niet helemaal uit, neem dan gerust contact op voor persoonlijk advies. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze grote watersportwinkel. Daar kan je de kleding passen en staat altijd iemand klaar om te helpen.

Alles voor een complete zeiloutfit

We verkopen allerlei kledingstukken voor zeilers. Denk aan zeilbroeken, zeilshirts, rash vests, droogpakken, spraytops en fleece vesten. Om je outfit compleet te maken hebben we zeillaarzen en zeilhandschoenen.

Zeiljas kopen bij KOK watersport

Een zeiljas kopen doe je eenvoudig online in onze webshop. Vanaf €50 wordt je bestelling gratis verzonden.