Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open tot 18:00

Marifoon Toebehoren

Voor de marifoon zijn een aantal onderdelen nodig om goed te kunnen functioneren. Dit geldt zowel voor de inbouw marifoon welke aan apparatuur op de boot is gekoppeld als voor de handheld marifoon die op een batterij werkt. KOK watersport verkoopt diverse toebehoren die de marifoon set compleet maken.

Lees meer
25 resultaten (1-25)
Sorteren op:

Montage materiaal

Dit materiaal is nodig om de marifoon onderdelen te bevestigen. Denk bijvoorbeeld aan beugels of een inbouwkit. Het is van belang om zowel de marifoon als de antenne op professionele wijze te monteren om een optimale werking te garanderen. Er zijn ook hangers om de handmic te bevestigen op de boot. Zo heeft de handmic een vaste plaats en blijft deze op zijn plek tijdens het varen.

Snoeren

Voor elke marifoon zijn er bepaalde snoeren nodig. Is het niet voor het opladen van de accu, dan wel om een verlengstuk te leggen. Er zijn losse laadsnoeren beschikbaar met sigarettenplugaansluiting voor diverse handmarifoons zodat het apparaat gemakkelijk onderweg opgeladen kan worden. Ook hebben wij een losse voedingskabel in het assortiment voor de Standard Horizon inbouw-marifoons en diverse verlengkabels voor de handsets van Raymarine.

Marifoon adapters

De marifoons hebben een voedingsbron nodig. Bij de handheld is dit een accu in de vorm van een batterij, deze zijn in de meeste gevallen oplaadbaar. In het geval van een inbouw marifoon wordt dit apparaat gevoed door de elektrische installatie die aanwezig is op de boot.

Speakers

Externe speakers kunnen worden toegepast om het geluid te versterken. Dit kan handig zijn voor een marifoon om het geluid beter hoorbaar te maken voor meerdere personen of om het te versterken in een luide omgeving.