Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Winkel is gesloten: mail ons

Teakreinigers

In onze (online) watersportwinkel vind je een ruim aanbod aan teakreinigers. We hebben artikelen van de A-merken International, Epifanes, Starbrite en Radboud in het assortiment. Deze zijn veilig in gebruik en tasten de kitnaden niet aan.

Lees meer
6 resultaten (1-6)
Sorteren op:

Specifieke producten voor teak

Teak is een vettige houtsoort en moet met specifieke producten worden onderhouden. Sommige artikelen, zoals de Epifanes Teak O Clean & Bright reiniger, zijn ook geschikt voor andere hardhoutsoorten.

Het belang van reinigen

Om bijvoorbeeld je teakdek in goede conditie te houden is het belangrijk om het regelmatig schoon te maken. Zo voorkom je schimmelvorming en een groen en glad dek. 

Schoonmaken en herstellen

Veel teak cleaners zijn reinigers en herstellers in één. Ze herstellen voor een groot deel de natuurlijke kleur zonder het te verbleken en zijn tijdens gebruik niet schadelijk voor polyester en geschilderde oppervlakken. Desondanks is het wel raadzaam om deze oppervlakken schoon te maken als er teak reiniger op is gekomen.

Productkeuze

De keuze voor een teak reiniger kan afhankelijk zijn van bijvoorbeeld eerdere ervaringen of de vervolgstappen. Weet je al welke producten je na het schoonmaken gaat gebruiken? Blijf dan bij hetzelfde merk voor een optimaal resultaat. Daarnaast kan je dan de handleiding van de fabrikant volgen.

Starbrite teakreiniger

De Starbrite Teak Reiniger & Hersteller bevat zowel reinigende als kleurherstellende bestandsdelen. Het verwijdert diep ingetrokken vuil en smeer- en vetvlekken en brengt het hout terug naar de oorspronkelijke kleur. Gebruik eventueel de aluminium spons tijdens het reinigen. Pas deze in de lengterichting van het hout toe. Lees voor gebruik de omschrijving op het etiket en/of bekijk het filmpje.

Teak reiniger kopen?

Ontdek ons assortiment aan teak reinigers! We verkopen ook teak onderhoudsproducten, zoals sealers en oliën. Neem bij vragen gerust contact met ons op.