Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Winkel is gesloten: mail ons

Comfortabel op het water

Iedereen wil zijn of haar tijd aan boord natuurlijk zo comfortabel mogelijk doorbrengen. Daarom hebben wij ons assortiment de afgelopen jaren flink uitgebreid met onder meer luxe dekstoelenstuurstoelenmaritiem beddengoed en bootkussens. Voor wie overal wil ontspannen zijn er de flexibele Comfort Seat kussens. Deze zijn overal mee naartoe te nemen en kunnen in maar liefst 40 standen worden geplaatst. Je kan lekker onderuit liggen, maar ook rechtop zitten.

Aan boord tafelen

Op de boot dineren of borrelen is altijd gezellig. Met de familie of vrienden lekker eten en genieten in de kuip of knus in de kajuit. Met een mooi gedekte tafel en nautisch servies wordt het nog sfeervoller. Wij hebben een ruim aanbod aan borden, kommen, bestek, bekers en glazen in verschillende stijlen. Van traditioneel tot trendy. Houd je van een vintage uitstraling? Dan is servies van Barebones echt iets voor jou. We hebben ook diverse collecties van Marine Business in het assortiment. Deze items zijn erg goed met elkaar te combineren.

Bootaccessoires

Ook ons assortiment van bootaccessoires is enorm gegroeid. Koeltassendeurmatten en praktische teak artikelen; je vindt het allemaal in onze webshop en megastore.