Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open van 9:00 tot 18:00

Snelheidsmeter boot

Met een snelheidsmeter op de boot weet je altijd hoe hard je vaart. Erg nuttig, aangezien je zo dure boetes kan voorkomen. Wij hebben exemplaren van de hoogstaande merken Raymarine en Nasa in het assortiment.

Lees meer
4 resultaten (1-4)
Sorteren op:

Digitale snelheidsmeter boot

In onze webshop en watersportwinkel vind je digitale snelheidsmeters voor de boot. Deze hebben een moderne vorm en helder display waardoor alle informatie eenvoudig af te lezen is.

Raymarine snelheidsmeter

Raymarine instrumenten zijn wereldwijd bekend vanwege hun nauwkeurigheid en uitstekende prestaties. Wij verkopen de i40 en i50 snelheidsmeter. Ze hebben een haarscherp display en zijn gemakkelijk te integreren met andere Raymarine navigatieapparatuur. Daarnaast tonen ze meer data dan alleen de snelheid en verbruiken ze weinig stroom.

De i40 is compact, maar zeer compleet, en daardoor ideaal voor kleinere boten. De i50 heeft een groter display en er is een complete range hiervan leverbaar voor diepte, snelheid, wind en close hauled. De i50 heeft dezelfde afmetingen als de oude ST60 serie.

GPS snelheidsmeter boot

We hebben ook GPS snelheidsmeters voor de boot van de merken Wema en CN in het assortiment. Deze geven een zeer accurate meting. Daarnaast gaan deze minder snel kapot omdat je geen sensor in het water hebt hangen die onder de boot uitsteekt. Een GPS snelheidsmeter voorziet je van de snelheid over de grond (SOG).

Snelheidsmeter voor de boot kopen?

Een boot snelheidsmeter bestel je eenvoudig online in onze watersport webshop. Neem voor advies gerust vrijblijvend contact met ons op. Langskomen in de megastore in Rotterdam kan natuurlijk ook!