Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open tot 18:00

Op de boot ga je pas echt genieten als er een beetje comfort bij komt kijken. Helemaal bij een langer verblijf aan boord. Daarom hebben we diverse kooktoestellen, koelkasten, kachels en ventilatieproducten in het assortiment.

De term ‘kombuis’ wordt al eeuwen gebruikt om de keuken van een schip mee aan te duiden. Tegenwoordig verwijst het naar alles wat in een kombuis te vinden is, zoals koelkasten, kooktoestellen en ovens.

Genieten aan boord, op warme én koude dagen

Om het behaaglijk te hebben in de winter, verkopen we Autoterm (voorheen Planar) en Webasto scheepskachels. In de zomer zet je met gemak een heerlijk gerecht op tafel met de Cobb BBQ. Ook de Omnia wonderpan die op elk kooktoestel in een oven verandert is bij ons verkrijgbaar. Tijdens een warme dag is het natuurlijk ook lekker om een verfrissend drankje te drinken. Daarom hebben we een ruim aanbod aan koelkasten en -units. Extra verkoeling aan boord? De TotalCool mobiele airco blaast 45% koudere lucht dan de omgevingstemperatuur. Dankzij het plug and play systeem is het apparaat eenvoudig in het gebruik.

Ventileren om (gezondheids)schade te voorkomen

Goede ventilatie op een boot is belangrijk in (afgesloten) binnenruimtes. Anders wordt de lucht vochtig en krijg je last van vieze geuren en schimmelvorming. Schimmel is slecht voor je gezondheid en kan leiden tot schade aan je schip. Daarom hebben wij diverse ventilatieproducten in het assortiment. Van luchthappers en patrijspoorten tot roosters en luchtschelpen.

Hang- en sluitwerk voor de boot

KOK watersport biedt een ruim aanbod aan hang- en sluitwerk voor op het dek en in de kajuit. Denk hierbij aan deurbeslag, kledinghaken en scharnieren. Ons bootbeslag is vervaardigd van duurzame materialen als rvs en messing. Voor het monteren van de producten zijn speciale bevestigers verkrijgbaar; schroevenbouten en moeren van rvs A4 kwaliteit. Maar ook popnagels, splitpennen en borgringen.