Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Winkel is gesloten: mail ons

Autoterm luchtverwarmers

Met een Autoterm luchtverwarmer (voorheen Planar) hoef je niet bang te zijn dat je het koud krijgt op de boot. Deze kachels zijn oorspronkelijk ontwikkeld voor de Russische markt en daardoor uitermate geschikt voor strenge winters. De binnenruimtes aan boord worden voorzien van een warm en comfortabel klimaat. De scheepskachels werken op dieselbrandstof en zijn gunstig geprijsd.

Lees meer
4 resultaten (1-4)
Sorteren op:

Voordelen

  • Zeer betrouwbaar. Autoterm bootkachels zijn ongekend degelijk. Ze worden niet voor niks veel verkocht in de koudste delen van de wereld, zoals Canada, Siberië, Finland en Noord-Amerika.
  • Korte opwarmtijd. De ruimte is snel verwarmd en wordt ook langdurig op de ingestelde temperatuur gehouden.
  • Eenvoudige bediening. De digitale display is makkelijk in het gebruik en heeft verschillende LED-lampjes die aangeven wat de kachel aan het doen is.
  • Laag geluidsniveau. Autoterm heteluchtverwarming is voorzien van een borstelloze ventilatiemotor die weinig geluid produceert.
  • Gemakkelijk te monteren. Er wordt een compleet installatiepakket en een uitgebreide Nederlandse handleiding meegeleverd.
  • Laag brandstof- en stroomverbruik. Het brandstofverbruik is gemiddeld slechts 0.3 liter per uur.
  • Onderhoudsvrij. Autoterm kachels hebben nagenoeg geen onderhoud nodig.

Welk model?

Je kan kiezen voor de Autoterm Air 2D of 4D in 12 of 24 volt. De Air 4D modellen hebben een capaciteit van 4000W, wat voldoende is voor jachten tot 14 meter. 2D kachels hebben een capaciteit van 2000W en zijn daarmee geschikt voor boten tot circa 9 meter.

Meer informatie over Autoterm kachels?

We hebben een uitgebreid blogitem over Autoterm kachels geschreven. Daarnaast hebben we vanuit onze ervaring en die van de leverancier een lijst met instructies en tips opgesteld waarmee de meest voorkomende storingen te verhelpen (of zelfs te voorkomen) zijn.