Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open tot 17:00

Geen risico aan boord. Veiligheid staat voorop!

Varen is een fantastische hobby, maar er kan natuurlijk altijd iets fout gaan. Daarom is het van belang dat je goed voorbereid bent en de juiste veiligheidsmiddelen aan boord hebt.

Reddingsvlotten

Wij verkopen verschillende soorten reddingsvlotten van de merken Plastimo en Hero. Of je nou een korte trip gaat maken langs de kust of een lange reis over de oceaan; bij ons vind je een geschikt exemplaar! Het vaargebied wordt aangeduid met de omschrijving ‘Coastal’, ‘Offshore’ of ‘Atlantic’ en een normering. Reddingsvlotten vervaardigd en getest conform ISO-9650-1 zijn geschikt voor de oceaan. ISO-9650-2 vlotten kunnen worden gebruikt op kustwateren.

Er is ook een vlothouder voor een reddingsvlot in container verkrijgbaar. Dit is ideaal voor montage op het dek of de railing.

Een goed werkend reddingsvlot kan van levensbelang zijn. Wij bieden de mogelijkheid om je vlot te laten keuren bij een gespecialiseerde instantie. 

Reddingsvesten

Een reddingsvest is onmisbaar op de boot, dus die hebben we dan ook in diverse soorten en maten; voor baby’s, kinderen en volwassenen van topmerken als Secumar en Spinlock. Voor wie voldoende bewegingsvrijheid wil en veel op groot water vaart, zijn er opblaasbare reddingsvesten. Deze automatische vesten kan je verder uitrusten met een PLB (personal locator beacon) of een MOB met AIS.

Ook reddingsvesten kunnen bij ons worden ingeleverd om te laten controleren door een erkend keuringsstation.

En meer!

Wij hebben tal van producten in ons assortiment voor veiligheid aan boord. Denk aan brandblussers, zeilmessen, verbanddozen, reddingslijnen, handsignalen, reddingsboeien, radarreflectoren en misthoorns

In ons blog Veiligheid aan boord: de ultieme uitrusting vertellen we wat onmisbaar is op de boot voor een veilige vaartocht.