Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open tot 18:00

Allpa

Het merk Allpa is sinds de oprichting in 1971 leverancier van kwalitatieve maritieme producten en accessoires. Ze staan bekend om het uitgebreide productassortiment en de kwaliteit ervan. Zowel recreatieve watersporters als de professionele zeilers kunnen terecht bij Allpa voor allerlei soorten bootaccessoires.

De producten van Allpa

Het assortiment van Allpa loopt uiteen van ankerlieren tot aan zitkussens, reddingsvesten en accuschakelaars. Elk product wordt met zorg geproduceerd om de kwaliteit en veiligheid op het water te waarborgen. Hieronder benoemen we een aantal van de productgroepen waar Allpa producten in levert:

  • Ankers en ankerlijnen
  • Dekuitrusting
  • Verlichting en elektronica
  • Veiligheid
  • Onderhoud

Ook sanitaire voorzieningen zoals wasbakken en elektrische toiletten behoren tot het assortiment van Allpa.

Van ankers naar een uitgebreid assortiment

Allpa dankt zijn succes vooral aan het leveren van kwalitatieve ankers en toebehoren, zoals ankerlijnen. De sterke ankers met uitstekende houdkracht hebben bijgedragen aan het vertrouwen van de consument in het merk. Hiermee werd de basis gelegd voor de uitbreiding van het assortiment met maritieme producten.

Allpa bij KOK watersport

Zowel op onze webshop als in onze megastore in Rotterdam, bieden wij een uitgebreide selectie van Allpa producten aan. Denk hierbij aan navigatieverlichting, stuurwielen, maar ook kleine toebehoren zoals touwsnijders en scharnieren. Kortom, er is voor ieder wat wils te vinden van dit merk. 

Alle producten

195 resultaten (1-48)
Sorteren op: