Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Winkel is gesloten: mail ons

Wij hebben een breed scala aan producten voor het onderhoud van motoren op voorraad, alsook accessoires en instrumenten.

Onderhoud

Omdat een motor in een jacht uit veel onderdelen bestaat en diverse toebehoren en randinstrumenten heeft, behoeft het de nodige aandacht. Zeker in het voorjaar voordat je gaat varen en in het najaar voordat de boot de winterperiode ingaat. Veel werkzaamheden kan je zelf uitvoeren, zoals het vervangen van een brandstof- en oliefilter en de impeller van de koelwaterpomp. Maar ook het toevoegen van olie, vet en antivries.

Wij hebben interessante blogs geschreven over onder meer het vervangen van de impeller en het winterklaar maken van de buitenboordmotor. Geïnteresseerd in informatie over de producten van Yanmar Marine of Volvo Penta? Dan verwijzen we je ook graag door naar onze blogs:

Op onze website vind je bij de ‘motoraccessoires’ veelvoorkomende brandstof- en oliefilters van merken als Craftsman, Nanni, Perkins, Lombardini, Solé en Vetus. We hebben ook pompen, geluidsisolatie, motorsteunen en v-snaren en servicekits ten behoeve van Yanmar en Volvo motoren.

Motorinstrumenten

Motorinstrumenten geven vanaf de stuurstand inzicht in data als het brandstofniveau in de tank, de oliedruk, het aantal toeren en de watertemperatuur. Wij verkopen meters van de merken Wema, CN, Nasa en Vetus.

Accessoires voortstuwingssysteem

Er zijn vele producten leverbaar voor een optimale voortstuwing van het schip. Denk hierbij aan schroefasaccessoires als een vetpers, vetkoord en schroefaslager. Alsook een waterlock, geluidsdemper, zwanenhals en slang voor het uitlaatsysteem. Voor het opslaan van brandstof verkopen we speciale tanks. Deze kunnen worden gevuld met een vulslang en dekvuldop. Maak het compleet met een brandstofslang van de tank naar de motor en ontluchtingslang met toebehoren. Wij hebben hiervoor goedgekeurde slangen en appendages in het assortiment. Ook voor koelwateraccessoires kan je bij ons terecht zoals filters van de merken Allpa en Vetus en impellers van Jabsco.

Onderdelen voor buitenboordmotoren

Ook voor buitenboordmotoren bieden we veel accessoires, van brandstofstekkers en jerrycans tot aan sloten en beschermingshoezen. Voor bediening op afstand zijn kabels, afstandsbedieningen en stuurwielen verkrijgbaar.

Uitgebreide productrange

De categorie ‘techniek en motor’ is erg uitgebreid. Er zijn veel onderdelen voor een goede werking en bediening van de motor, alsook accessoires om het zo praktisch en comfortabel mogelijk te maken. Zo kan een boegschroef het afmeren vergemakkelijken. Sommige schepen beschikken over een geïntegreerd exemplaar, maar het is vaak ook mogelijk om deze in te (laten) bouwen. Vetus en Side-Power bieden producten voor het samenstellen van complete systemen. Bovendien kan je bij ons terecht voor stuurkolommen, hydraulische systemen en anodes.

Meer informatie over hydraulische systemen en anoden lees je in onze blogs: