Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open van 9:00 tot 17:00

Bootkussens

Tijdens het varen is comfort een must. Vooral bij het maken van lange vaartochten is het prettig als je een fijne zitplaats hebt. Naast comfort, bieden bootkussens ook een toevoeging aan de esthetiek van je boot In de loop der jaren is het assortiment van bootkussens flink uitgebreid, er is veel keuze in materiaal, formaat en kleur. Wij verkopen sierkussens, zitkussens en railingkussens van topmerken als ARC Marine, Arke, Comfort Seat, Marine Business en Talamex.

Lees meer

Uitgelichte merken voor bootkussens

64 resultaten (1-48)
Sorteren op:

Soorten bootkussens

Bootkussens kunnen verschillende functies hebben. Zo zijn er kussens die vooral geschikt zijn voor het zitvlak van een stoel of bank, railingkussen voor een steun in de rug op het dek, of sierkussens die zowel een eyecatcher zijn, als een beetje extra comfort bieden.

Hieronder belichten we een aantal merken en de typen verkrijgbare kussens.

Gezelligheid aan boord met mooie sierkussens

De bootkussens van ARC Marine zijn bedoeld om het interieur in nautische sfeer te brengen. Ze zijn niet waterbestendig, maar op zomerse dagen goed geschikt en leuk voor in de kuip. Er zijn kussens in een effen kleur met een knoop verkrijgbaar en exemplaren met een mooie print van een seinvlag. Waaronder seinvlag C, J, M, N, T, U, V, W en X.

Talamex Boat Sit Comfort: ideaal voor lange vaartochten

De Talamex Boat Sit Comfort kussen is de beste keus voor als je een goede zithouding belangrijk vindt. Het is ontworpen door een fysiotherapeut die zelf ook watersporter is. Het ergonomische rugdeel voorkomt rugklachten en de drukverdeling zorgt ervoor dat je automatisch de juiste houding aanneemt. Bovendien is dit kussen waterafstotend en ademend.

Altijd en overal comfort met Comfort Seat bootkussens

Wij verkopen ook de populaire Comfort Seat bootkussens die dankzij het geïntegreerde frame met uniek scharniersysteem in verschillende standen geplaatst kunnen worden. Deze kussens zijn niet alleen comfortabel, maar ook overal te gebruiken. Dus niet alleen aan boord, maar ook langs de waterkant, op het strand en in de tuin. De Comfort Seat is in verschillende kleuren leverbaar, waaronder blauw, zwart, grijs, oranje, rood en zandkleur.

Klassieke bootkussens van Arke

Van het merk Arke hebben we kleurbestendige en waterafstotende bootkussens in het assortiment. Deze zijn uitgevoerd met witte knopen en beter bekend als Kapok kussens vanwege de vulling. Ze hebben een klassieke look en zijn leverbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen (enkel en dubbel).

Railingkussens en -hoezen

Op zoek naar rugkussens voor bevestiging aan de railing? Deze hebben wij van de merken PlastimoKmarineBedflex en Arke. In onze (online) watersportwinkel vind je ook de railinghoezen van Blue Performance. Deze maken het hangen of leunen tegen de railing comfortabeler.

Bootkussen kopen bij KOK watersport?

In ons ruime assortiment vind je alles wat je nodig hebt. Breng een bezoekje aan onze watersportwinkel of bestel jouw nieuwe bootkussen eenvoudig online. Neem gerust contact met ons op voor advies.