Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Winkel is gesloten: mail ons

Speciale onderhoudsmiddelen voor teak

Teak is een vettige houtsoort en moet met specifieke producten worden onderhouden. Sommige artikelen, zoals de Epifanes Teak O Clean & Bright teakolie, zijn ook geschikt voor andere hardhoutsoorten.

Teak beschermers

Teak heeft van nature een warme bruine kleur. Na verloop van tijd zal het hout echter vergrijzen. Je kan dit proces zijn gang laten gaan of juist vertragen door gebruik te maken van een teakolie. Olie maakt de kleur donkerder en biedt daarnaast ook een langdurige bescherming tegen vuil en vlekken.

Gaat je voorkeur uit naar vergrijsd teak? Overweeg dan de Starbrite Sealer Clear. De sealer is ook verkrijgbaar in de uitvoering ‘Natural Light’. Deze biedt een goede bescherming tegen uv-licht, verwering en vlekken.

Liever een zo licht mogelijke kleur behouden? Kies dan voor de makkelijk verwerkbare Starbrite Teak Beschermer Transparant Spray. De polymeren van deze spray maken het hout waterdicht, maar laten het wel ademen.

Teak onderhoudsproducten kopen?

Teak sealer of teakolie kopen? Ontdek ons assortiment! Ook nog op zoek naar een teak reiniger? Die hebben we ook. Neem bij vragen gerust contact met ons op.