Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open tot 18:00

Je wilt je boot verven en bent op zoek naar de beste producten? Dan ben je bij KOK watersport aan het goede adres. Wij hebben alles in huis voor jouw schilderklus. Van antifouling en jachtlak tot aan bilgeverf en voorbehandelingsproducten.

Antifouling

Het is van belang om het onderwaterschip te beschermen met antifouling (letterlijk vertaalt ‘anti-aangroei’). Dit voorkomt aangroei van bijvoorbeeld algen of schelpen en houdt de boot in een goede conditie.

Bilgeverf

In onze (online) watersportwinkel kan je bilgeverf kopen van de topmerken Epifanes en International. Epifanes bilgeverf en International Danboline zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in bilges, kettingbakken, machinekamers en andere ruimtes waar gedurende enige tijd water in kan blijven staan. De producten bieden bescherming tegen vochtopname en weersinvloeden en zorgen voor een duurzame eindafwerking. Daarnaast zijn ze bestand tegen olie en brandstof. Je kan kiezen voor een grijze of witte variant.

Antislipverf

Antislipverf is op veel plekken in de boot een noodzaak. Het voorkomt uitglijden op het gladde dek of in de kuip. Wij verkopen kant en klare antislipverf en antislippoeder die je zelf aan een jachtlak kan toevoegen. 

Bootlak

Met bootlak bescherm je het schip optimaal tegen schade door uv-straling en (zee)water. Bovendien geeft het een mooie glans. De IJssel Double Coat (ofwel DD lak), Epifanes Mono-urethane en Epifanes Poly-urethane zijn favoriet onder veel booteigenaren.

Voorbehandelingsproducten

Voor elke schilderklus geldt: een goede voorbereiding is het halve werk. Wij hebben diverse producten in ons assortiment waarmee je de boot goed kan voorbehandelen.

Is de oude verflaag in een slechte staat? Verwijder deze dan met een afbijtmiddel. Herstel eventuele beschadigingen of oneffenheden met een plamuur. Epoxyplamuur is goed geschikt voor onder de waterlijn. Besteed daarnaast aandacht aan het zetten van primer lagen en verdun eventueel de bootverf.   

Volledig assortiment

Naast eerdergenoemde producten verkopen wij ook waterlijnverfvernis en olie. Ontdek het aanbod in onze webshop of watersportwinkel!