Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open tot 18:00

Fusion radio's

Fusion is al jarenlang de onbetwiste marktleider op het gebied van bootradio´s die een hoge kwaliteit en gebruiksgemak combineren.

Lees meer
24 resultaten (1-24)
Sorteren op:

Waarom een Fusion Marine radio een goede keus is

Fusion Marine stereo’s zijn goed doordachte watersportradio’s. Onder meer door de goede intuïtieve bediening, het in zonlicht afleesbare scherm, de gemakkelijke installatie (plug-and-play-systeem) en de vele mogelijkheden worden ze enorm veel verkocht. Ze hebben een groot aantal voordelen waarmee ze zich onderscheiden van de concurrent. Hieronder enkele kenmerken die het aantrekkelijk maken om een Fusion radio aan te schaffen.

 • IPX5 - IPX7 waterbestendig
 • Multi-zone techniek om meerdere zones (ruimtes) apart te regelen
 • Optisch gebonden lcd-paneel voor een hoge weersbestendigheid
 • Veelal standaard DIN-formaat voor naadloze vervanging
 • Standaard een behoorlijk vermogen
 • Fusion Link app voor draadloze bediening vanaf je smartphone en software-updates
 • Bluetooth ondersteuning
 • USB-ingang voor updates en het afspelen van muziek vanaf een USB-stick
 • AUX-ingang
 • Veelal mogelijk om een extra versterker en subwoofer aan te sluiten
 • DAB+ ontvangst via geïntegreerde of losse module

De bekroonde Apollo-modellen zijn zelfs nog uitgebreider. Ze hebben naast een fantastisch design ongeëvenaarde mogelijkheden, waaronder DSP-instellingen (Digital Sound processing) waarmee je het geluid in elke audiozone kan optimaliseren. Daarnaast zijn de stereo’s onderling via een netwerk aan te sluiten op een andere unit of op een vaste afstandsbediening.

Gemaakt om de omstandigheden aan boord te trotseren

Fusion is een van de weinige merken die radio´s maakt speciaal voor maritiem gebruik. De stereo´s zijn allemaal waterbestendig en daardoor bestand tegen de natte omstandigheden aan boord. Je kan ze met een gerust hart inbouwen in bijvoorbeeld een console van een sloep, de kuip van een zeilboot, kajuit van een motorboot of bij de stuurstand.

Streaming en draadloze bediening via bluetooth

Met een Fusion Marine radio luister je zorgeloos aan boord naar elke gewenste zender. Maar nog handiger is natuurlijk om muziek te streamen vanaf je smartphone. Steeds meer Fusion radio´s zijn standaard uitgerust met bluetooth en ondersteunen het A2DP protocol. Met de gratis Apple of Android Fusion link app stream je eenvoudig je favoriete tracks vanaf je telefoon of tablet naar de radio. Daarnaast kan je via de app de meeste functies van het entertainmentsysteem op afstand bedienen. Ideaal voor als je bijvoorbeeld lekker aan het relaxen bent op het dek.

Welke Fusion Marine radio kopen?

Welke Fusion Marine radio je het best aan kan schaffen is afhankelijk van je boot, wensen en budget. Om de keuze te vergemakkelijken benoemen we hieronder de kenmerken van enkele bestsellers.

De Fusion RA60 beschikt over bluetooth en een ingebouwde DAB-module die dankzij uitgekiende technologie op een standaard FM-antenne werkt. Als meer vermogen gewenst is sluit je eenvoudig een extra eindversterker aan. Deze populaire, compacte bootradio heeft een monochroom display en voldoende connectiemogelijkheden.

De Fusion RA70 heeft eigenlijk alles: bluetooth, DAB+ ready, prima vermogen, twee audiozones, aparte sub out, Fusion Link ondersteuning en je kan 4 speakers aansluiten. Daarnaast past de watersportstereo dankzij het DIN-inbouwformaat in de bestaande opening. De RA70N is ook NMEA2000-compatibel.

De RA210 lijkt erg op de RA60, maar heeft meer vermogen, DSP en een kleurendisplay. De ingebouwde DAB-module ontbreekt, maar via de losse module is DAB+ ontvangst wel mogelijk. Met de juiste luidsprekers en een afgesteld DSP-profiel geeft deze stereo een mooie sound. De RA210 is favoriet onder sloepvaarders.

De Apollo 670 en Apollo 770 zijn samen met de SRX-400 de premium modellen van Fusion Marine. Revolutionaire techniek zorgt voor een superieure geluidsbeleving op de boot wanneer de juiste speakers zijn geïnstalleerd. Daarnaast zijn het de eerste bootradio’s ter wereld die Apple Airplay 2 ondersteunen. Door via wifi in plaats van bluetooth te streamen neemt de geluidskwaliteit enorm toe. Bovenstaande in combinatie met het mooie ontwerp en de uitgebreide aansluitmogelijkheden zorgt voor een ongeëvenaard audiosysteem aan boord.

Om je entertainmentsysteem compleet te maken heeft Fusion ook waterbestendige speakers, subwoofers en versterkers. Dit toonaangevende merk biedt alle apparatuur die je nodig hebt om op het water optimaal van jouw lievelingsmuziek te genieten. Bekijk het volledige Fusion assortiment

Voordeelbundels

Voor wie houdt van gemak, snelheid en eenvoud zijn handige sets verkrijgbaar. Deze bevatten een radio, speakers en bevestigingsaccessoires. Wij hebben onderstaande bundels in het assortiment:

De bundels zijn voordelig geprijsd en daarnaast weet je zo zeker dat alle producten op elkaar aangesloten kunnen worden.

Fusion radio kopen bij KOK watersport

Een Fusion radio kopen doe je eenvoudig online in onze webshop. Wij leveren de producten direct uit eigen voorraad zodat je het snel in huis hebt. 

Heb je vragen of behoefte aan persoonlijk advies? Schroom dan niet om contact op te nemen met een van onze productspecialisten! Langskomen bij de watersportwinkel in Rotterdam kan natuurlijk ook. We helpen je graag met het kiezen van de beste Fusion geluidsapparatuur.