Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Winkel is gesloten: mail ons
Winkelwagen

Retouren en garantie

Retouren

Het kan gebeuren dat je niet geheel tevreden bent met de ontvangen artikelen. Misschien past het niet, is het defect, of heb je een verkeerd artikel besteld.

Hoe retourneer je een artikel vanuit Nederland?

  1. Bij de bestelling heb je een retourformulier ontvangen, hiermee kun je de artikelen eenvoudig terugsturen.
  2. Vul op het formulier in wat je wilt terugsturen, vergeet niet je rekeningnummer in te vullen zodat we het aankoopbedrag aan je kunnen overmaken.
  3. Plak de doos dicht en plak het retourlabel op de doos.
  4. Geef het pakket af bij een afleverpunt en vraag om een afgiftebewijs. Hiermee kun je aantonen dat het pakket verstuurd is.


Hoe retourneer je een artikel vanuit het buitenland?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected] met daarin in je naam, adres en woonplaats. Je ontvangt van ons per e-mail een retourlabel. Daarmee is retourneren kosteloos.
  2. Vul op het retourformulier in wat je wilt terugsturen, vergeet niet je rekeningnummer in te vullen zodat we het aankoopbedrag aan je kunnen overmaken.
  3. Plak de doos dicht en plak het retourlabel op de doos.
  4. Geef het pakket af bij een afleverpunt en vraag om een afgiftebewijs. Hiermee kun je aantonen dat het pakket verstuurd is.

Herroeping

Wanneer je een aankoop hebt gedaan in onze webshop, is er sprake van een koop op afstand. Volgens de Europese wetgeving mag je deze overeenkomst binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden herroepen. Bij ons is dat zelfs 30 dagen.

De termijn gaat in op de dag dat je de bestelling hebt ontvangen en bij gespreide levering op de dag dat je het laatste artikel hebt ontvangen.

Garantie

Heb je een artikel gekocht en dit gaat na een bepaalde periode kapot? Dan kun je garantie claimen. De garantieperiode kan per artikel verschillen en wij hanteren de periode die fabrikant er voor stelt. Op verbruiksartikelen die onderhevig zijn aan slijtage wordt geen garantie gegeven.

Wil je weten of jouw artikel voor garantie in aanmerking komt en hoe je het artikel kunt terugsturen? Neem contact op met onze klantenservice