Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Winkel is gesloten: mail ons

Boothoezen

Je wil natuurlijk niet dat jouw schip wordt aangetast door regen, zon, vuil, stof en andere invloeden van buitenaf. Met een boothoes zorg je voor optimale bescherming tegen alle weersomstandigheden waardoor jouw vaartuig mooi schoon en onbeschadigd blijft. Dit bespaart je ook een forse onderhoudsbeurt na een koude winterperiode.

Bij KOK watersport zijn kwalitatief hoogwaardige boat covers in verschillende afmetingen verkrijgbaar.

Lees meer
12 resultaten (1-12)
Sorteren op:

Te gebruiken op diverse open boten

De boothoezen in ons assortiment zijn universeel toepasbaar op diverse vaartuigen. Van rubberboot tot sloep. Met de D-ringen kan je de hoes perfect op maat maken. Dus je hoeft je ook geen zorgen te maken als jouw boot afwijkende afmetingen heeft. Een universeel afdekzeil is goedkoper dan een op maat gemaakte hoes en net zo effectief.

Voor de perfecte bevestiging kan je ook trapeze elastiek gebruiken. Dit voorkomt dat de boothoes gaat wapperen tijdens een stevige wind. Zandzakjes en zuignappen zijn ook ideaal om het zeil goed op zijn plek te houden.

De hoezen zijn in verschillende maten leverbaar. Welke je nodig hebt, is afhankelijk van de maat van je boot. Als je een iets ruimere hoes kiest kan er bijvoorbeeld nog een steunpaal onder worden geplaatst. Zo creëer je een tent waardoor het regenwater van het doek afglijdt.

Boothoes kopen?

Een goede boothoes is essentieel voor de levensduur van jouw boot. Bij KOK watersport vind je kwalitatief hoogwaardige afdekzeilen voor een scherpe prijs. We hebben ook dekkleden voor tijdens de winterstalling in het assortiment. 

Bestel jouw nieuwe boothoes eenvoudig in onze webshop. Neem bij vragen gerust contact met ons op. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze megastore in Rotterdam.