Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open van 9:00 tot 18:00

Kwalitatief hoogwaardige rubberboten en toebehoren

Wij hebben rubberboten van Talamex in het assortiment. Dit merk onderscheidt zich door een hoge kwaliteit en zeer uitgebreid assortiment. De Aqualine-serie is het voordeligst en ideaal voor beginnende watersporters en kinderen. Door het lichte gewicht zijn deze boten gemakkelijk mee te nemen op bijvoorbeeld vakantie. Het meest populair zijn de Comfortline rubberboten. Deze hebben stevigere cones en meer handgrepen. Daarnaast zijn ze fraaier afgewerkt dan de Aqualine modellen. Voor de meest veeleisende watersportliefhebbers is er de Highline-serie.

Ook toebehoren als luchtpompen, reparatiesetjes en transportwielen zijn bij ons verkrijgbaar.

Handige bootaccessoires

Peddels zijn altijd handig om aan boord te hebben. Het zal je maar gebeuren dat de buitenboordmotor er onverwachts mee stopt. Dan kan je hiermee op eigen kracht veilig naar de kant komen.

Na een dagje varen of een flinke regenbui kan er water in je boot terecht zijn gekomen. Met een lensplug haal je dit er gemakkelijk weer uit. Ook een hoosvat is handig voor wanneer de boot overtollig water bevat. Hiermee schep je het snel en eenvoudig weg.

Boards en tubes voor eindeloos plezier op het water

Voor ieder budget en jong en oud hebben we funartikelen in het assortiment. Denk aan funtubeswaterski’s en kneeboards. De opblaasbare funtubes voor achter de boot zijn er in vele soorten en maten.

Trailertoebehoren

Uiteraard vind je in onze (online) watersportwinkel ook trailerlieren, lierbanden, lierkabels en trailerrollen.