Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open tot 17:00

Wil je de dekuitrusting echt compleet maken?

Dat kan met ons uitgebreide assortiment van onder meer zwemtrappen, railingbeslag en vlaggen. Deze artikelen zijn verkrijgbaar in onze megastore, maar je kan het natuurlijk ook makkelijk online bestellen en betalen met iDEAL of met je creditcard. Door onze ruime voorraad kan je in de meeste gevallen de volgende dag al van je bestelde artikelen genieten.

Zwemtrappen

Met een zwemtrap kan je altijd weer veilig aan boord klimmen na een stuk zwemmen of wanneer je ongewild overboord raakt. Wij hebben diverse exemplaren in ons assortiment, zoals opklapbare en telescopische zwemtrappen die praktisch in het gebruik zijn. Verder kan je kiezen voor een rvs, aluminium, kunststof of houten uitvoering.

Op zoek naar een demontabele zwemtrap? Dan zijn rvs-zwemtrappen die compatibel zijn met een sleutelplaatje, zoals de exemplaren van Plastimo, wellicht iets voor jou. Wanneer je de trap niet gebruikt, kan je hem makkelijk weghalen en opbergen.

Railingbeslag

De meeste boten zijn voorzien van een railing om de veiligheid aan boord te vergoten. Je kan je namelijk aan de railing vasthouden als het schip schommelt. Een railing bestaat uit een combinatie van een rvs-buis en buiskapbeslag of scepters in combinatie met een railingdraad.

Op het dek, aan de buitenzijde van de wand of bij de kajuitingang is het mogelijk om een handrailing te monteren. Deze zijn verkrijgbaar in rvs, teakhout en vinyl uitvoeringen.

Vlaggen

Iedereen heeft wel een vlag van het eigen land en/of de eigen provincie aan boord. Maar wat als je een keer naar het buitenland vaart of je thuishaven in het buitenland is? Dan kan je bij ons terecht voor een vlag van het desbetreffende land. Hiervoor nog een vlaggenstok en houder nodig? Uiteraard zijn deze ook in vele soorten en maten verkrijgbaar.