Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open van 9:00 tot 18:00

Biminitop

Niets lekkerder dan varen op een zonnige zomerdag, maar de temperatuur kan snel oplopen in de kuip. Voor extra comfort is het raadzaam om een biminitop te gebruiken. Hiermee creëer je in een handomdraai een luxe overkapping op je boot.

Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan biminitops van de bekende merken Talamex, Allpa en Protecq. Ze zijn te monteren op vrijwel alle open en opblaasbare boten tot vaarsnelheden van 25 km/pu.

Lees meer
19 resultaten (1-19)
Sorteren op:

Waarom een biminitop?

Een biminitop heeft vele voordelen en zou daarom tot de standaarduitrusting van elke boot moeten horen. Het kan worden gebruikt als zonnetent voor schaduw en verkoeling en om de huid te beschermen tegen verbranding. Maar ook een lichte regenbui komt het goed van pas en zorgt het voor beschutting in de kuip. 

Ruime selectie aan biminitops

Wij bieden biminitops in verschillende modellen, maten, materialen, kleuren en prijsklassen. Zo kan je kiezen voor een zwart, wit, blauw of grijs model.

Daarnaast zijn er frames met 2, 3 en 4 armen. Als je van plan bent veel gebruik te maken van de biminitop, dan kan je het best gaan voor een 3- of 4-arms uitvoering. Deze zijn namelijk erg stevig en zullen niet snel kapot gaan bij harde wind.

Als je een biminitop gaat kopen, is het belangrijk dat deze de juiste maat heeft voor je boot. De lengte, breedte en hoogte bepalen de hoeveelheid schaduw die de tent aan boord geeft. In ons uitgebreide aanbod vind je sowieso een biminitop met de juiste afmetingen.

Biminitop kopen?

Een biminitop kopen doe je eenvoudig online in onze webshop. Neem voor persoonlijk advies gerust vrijblijvend contact op. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze watersportwinkel. Daar staat ook altijd iemand klaar om te helpen.