Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open van 9:00 tot 18:00

Biminitop

Niets lekkerder dan varen op een zonnige zomerdag, maar de temperatuur kan snel oplopen in de kuip. Voor extra comfort is het raadzaam om een biminitop te gebruiken. Hiermee creëer je in een handomdraai een luxe overkapping op je boot.

Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan biminitops van de bekende merken Talamex, Allpa en Protecq. Ze zijn te monteren op vrijwel alle open en opblaasbare boten.

Lees meer
16 resultaten (1-16)
Sorteren op:

Wat is een biminitop?

Een biminitop biedt bescherming tegen de elementen op het water. Een biminitop is een stoffen overkapping die op een boot kan worden gemonteerd. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. De biminitops zijn meestal gemaakt van duurzaam en waterbestendig materiaal en hebben als ondersteuning een stevige frame. Een biminitop biedt naast bescherming extra comfort aan de opvarenden.

Waarom een biminitop?

Een biminitop heeft vele voordelen en zou daarom tot de standaarduitrusting van elke boot moeten horen. Het kan worden gebruikt als zonnetent voor schaduw en verkoeling en om de huid te beschermen tegen verbranding. Maar ook een lichte regenbui komt het goed van pas en zorgt het voor beschutting in de kuip. 

Wij zetten de voordelen van een biminitop voor je op een rijtje:

  • Bescherming tegen de zon en warmte
  • Overkapping tegen regen of waterspatten
  • Comfort, biedt een prettige ruimte om langer op de boot te blijven zitten
  • Houdt UV-straling en regen van het dek en andere materialen aan boord
  • Compact en makkelijk opvouwbaar

Ruime selectie aan biminitops

KOK watersport biedt biminitops in verschillende modellen, maten, materialen, kleuren en prijsklassen. Zo kan je kiezen voor een zwart, wit, blauw of grijs model.

Welke biminitop past bij mijn boot?

Er zijn frames met 2, 3 en 4 armen, als je van plan bent veel gebruik te maken van de biminitop, dan kan je het best gaan voor een 3- of 4-arms uitvoering. Deze zijn namelijk erg stevig en zullen niet snel kapot gaan bij harde wind.

Als je een biminitop gaat kopen, is het belangrijk dat deze de juiste maat heeft voor je boot. De lengte, breedte en hoogte bepalen de hoeveelheid schaduw die de tent aan boord geeft. In ons uitgebreide aanbod vind je sowieso een biminitop met de juiste afmetingen.

Biminitop kopen?

Een biminitop kopen doe je eenvoudig online in onze webshop. Neem voor persoonlijk advies gerust vrijblijvend contact op. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze watersportwinkel. Daar staat ook altijd iemand klaar om te helpen.