Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Winkel is gesloten: mail ons

De avontuurlijke outdoor sporter die het zeilen afwisselt met hiken of kayakken zorgt ervoor altijd alarm te kunnen slaan als hulp nodig is. De PLB1 is het kleinste baken dat in nood zorgt voor snelle redding. Altijd, overal, met 1 druk op de knop. Nu met € 50 cashback korting!

Noodbaken

Raymarine Axiom Classic met gratis LightHouse kaart van West-Europa. Bekijk de geselecteerde producten:

OP=OP

Navigatie

Uitgelichte merken

Boot navigatie is functioneler dan ooit

Navigatie apparatuur voor de boot heeft grote veranderingen doorgemaakt in de afgelopen jaren. Het is gebruiksvriendelijker en intuïtiever geworden en biedt steeds rijkere functionaliteit. Multifunctionele displays zijn hier een goed voorbeeld van. Deze lijken qua gebruik steeds meer op tablets. Moderne MFD’s zijn uitgerust met een intuïtieve touchscreen bediening inclusief knijpfunctie om in te zoomen. De functionaliteiten worden min of meer als apps weergegeven in het hoofdmenu en je kan met een splitscreen functionaliteiten zoals de kaart en sonar tegelijk op het scherm tonen. Dit maakt de combinatie vissen en navigeren bijvoorbeeld erg eenvoudig.

Welk navigatiesysteem voor de boot kopen?

Met onze boot navigatie ben je verzekerd van een veilige aankomst. Het maakt niet uit of je de Atlantische Oceaan oversteekt of liever een dagje gaat varen op de Grevelingen, want je beschikt met deze producten altijd over de juiste informatie. Welk navigatiesysteem het beste aansluit bij jouw wensen is afhankelijk van de boot, overige aanwezige of toekomstige navigatie-instrumenten en het vaargebied. Onze ervaren medewerkers kunnen je hierover adviseren.

Oude en nieuwe apparatuur combineren

Wanneer bestaande apparatuur moet worden gecombineerd met nieuwe apparatuur kan dit vragen oproepen. Soms is het mogelijk om bestaande apparatuur wat nog werkt met NMEA0183 te combineren met nieuwe apparatuur d.m.v. een NMEA-multiplexer. Bij Raymarine heeft dit de meeste kans van slagen als instrumenten nog met het Seatalk 1 data-protocol werken, moeten communiceren met apparatuur van de nieuwste generatie. Hier zijn speciale adapter/converter sets voor leverbaar.

Traditionele producten

Naast navigatie apparatuur is het aan te bevelen (zeker wanneer je een lange reis gaat maken) om traditionele producten aan boord te hebben, zoals papieren kaarten van NV Charts of van de Hydrografische dienst. Ook een kompas kan je helpen wanneer er om wat voor reden dan ook geen stroom beschikbaar is voor het voeden van de apparatuur. Wij hebben kompassen in het assortiment van de merken Ritchie en Plastimo.

Compleet assortiment aan boot navigatie

Wij bieden een compleet assortiment aan boot navigatie. Van kaartplotter – fishfinder combinatiesradar domes en marifoons tot aan AIS-systemen. Maar ook voor verrekijkerszeilhorlogesstuurautomaten en instrumenten kan je bij ons terecht. Ontdek het volledige aanbod in onze (online) watersportzaak!