Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open van 9:00 tot 17:00

Scanstrut

Scanstrut: beste keus voor montage van elektronica

Scanstrut ontwerpt en produceert al decennialang hoogwaardige installatie-oplossingen voor marine-elektronica. Het merk is in 1986 opgericht door luchtvaartingenieur Trevor Reed en inmiddels uitgegroeid tot internationale marktleider.

Lees in dit blog waarom Scanstrut producten een goede keuze zijn en welke oplossingen onmisbaar zijn op je boot.

Waarom kiezen voor een product van Scanstrut?

Scanstrut producten zijn ontwikkeld met als doel de prestatie van je scheepselektronica te optimaliseren. Het assortiment bestaat uit meer dan honderd innovatieve installatie-oplossingen voor diverse apparaten. Een radar, marifoon, satcom antenne of navigatie-instrument is met Scanstrut eenvoudig en snel te monteren. Maar er zijn bijvoorbeeld ook telefoonhouders verkrijgbaar voor montage van een smartphone aan de stuurconsole. Het merk biedt een kant-en-klaar-oplossing voor elke boot en elk type marine-elektronica. De producten maken niet alleen een snelle en gemakkelijke installatie mogelijk, maar zien er ook netjes uit en hebben een lange levensduur.

Scanstrut Rokk Mini

Scanstrut Rokk Mini

De Scanstrut Rokk Mini is een compacte montage-oplossing met een aanpasbare body. Dit maakt het apparaat geschikt voor onder meer smartphones, tablets, kleine fishfinders en camera’s. Daarnaast kun je de Rokk Mini draaien, zwenken en overal bevestigen. Voor het samenstellen van een dergelijk systeem doorloop je drie stappen:

1. Bepaal welk product je wilt installeren en kies de juiste houder:

2. Voeg een Scanstrut Rokk Mini body toe.


3. Selecteer het gewenste bevestigingsmateriaal:

Scanstrut maststeunen

Scanstrut heeft vaste en zelf-nivellerende maststeunen in zijn assortiment voor het optimaal bevestigen van radardomes. Werelwijd zijn Scanstrut maststeunen de eerste keuze voor booteigenaren.

Vaste maststeunen

Scanstrut vaste maststeunen zijn geschikt voor radars én kleine satcom en tv antennes. Onder meer merken als Raymarine, Garmin en Navico (Simrad en B&G) raden deze producten aan. De steunen worden met vier draaibare voeten, passend bij verschillende mastprofielen, aan de mast bevestigd. Daarnaast ben je dankzij de 12-punts bevestiging verzekerd van een sterke oplossing.

Zelf-nivellerende maststeunen

Deze maststeunen houden de radar onder alle omstandigheden in een horizontale positie voor een optimale antenne-prestatie. Bootschommelingen hebben dus geen negatieve invloed op het radarbeeld. Scanstrut zelf-nivellerende maststeunen kunnen op diverse plekken (achterstag, mast, paal) gemonteerd worden en zijn geschikt voor alle soorten schepen. Je kunt kiezen uit de volgende modellen:

Scanstrut Rokk Charge+

Met de dubbele usb-laders van Scanstrut kun je eenvoudig je mobiele telefoon, tablet en/of handmarifoon opladen. Het dubbele stopcontact maakt het mogelijk om twee apparaten tegelijkertijd op te laden. Daarnaast werkt de Rokk Charge+ tot wel drie keer sneller als een standaard usb-lader. Bij een gesloten afdekkap wordt IPX6 waterdichtheid gegarandeerd en de lader is geschikt voor gebruik op zee. Het schakelbord is namelijk voorzien van een corrosiewerende coating en veren en scharnieren zijn gemaakt van RVS. Ook is de lader bestand tegen uv-stralen. Bovendien is het apparaat uiterst compact, universeel en geschikt voor buitenmontage. Er zijn twee modellen verkrijgbaar:

Scanstrut producten kopen?

Geïnteresseerd in een Scanstrut montage-oplossing voor je marine-elektronica? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment in de watersport webshop of megastore. Mocht je nog vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen met een van onze productspecialisten. Langskomen in Rotterdam kan natuurlijk ook!