Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open van 9:00 tot 17:00

Doekreinigers

De bootkap, sprayhood of het dekzeil wordt op den duur vies. Dit wordt veroorzaakt door onder meer vogelpoep, luchtvervuiling en andere weersinvloeden. Met een reiniger of shampoo (afhankelijk van hoe vies of verweerd het doek is) kan je vuil en vlekken verwijderen. Wij hebben schoonmaakmiddelen van Rokimi en Starbrite in het assortiment. De Rokimi Hood & Tent Protection is geschikt voor een bootkap, cabriodak, tent en zonwering en dus breed inzetbaar. Na het reinigen is het raadzaam om een protector aan te brengen voor langdurige bescherming. 

Lees meer
10 resultaten (1-10)
Sorteren op:

Rokimi

Rokimi heeft vernieuwde reinigingsproducten die je tent of doek beschermen en schoonmaken. Het middel dringt door tot in de vezels waardoor het grondig wordt gereinigd. Vuil zoals modder, grasvlekken of ander soorten vlekken kunnen eenvoudig worden verwijderd met de Rokimi Heavy Duty Cleaner.

De Rokimi Hood & Tent Protection is geschikt voor een bootkap, cabriodak, tent en zonwering en dus breed inzetbaar. Na het reinigen is het raadzaam om een protector aan te brengen voor langdurige bescherming. 

Starbrite

Het merk Starbrite biedt een divers assortiment aan reinigingsproducten aan. Bij ons kan je terecht voor de bootkappen & doekreiniger en de Plastic & Acrylaat reiniger. De doekreiniger is ideaal voor het reinigen van vogelpoep en vervuiling uit de lucht op het dekzeil, maar ook bootkappen, een zonwering of tentdoek bijvoorbeeld. De Plastic & Acrylaat reiniger kan gebruikt worden voor kleine beschadigingen en vlekken op plastic, acrylaat, maar ook op patrijspoorten en windschermen.  

Stappenplan volgen

De meeste fabrikanten hebben een stappenplan met een reiniger en protector. Door de stappen te volgen herstel je de oorspronkelijke kleur en glans van het doek. Dit werkt effectief, maar we moeten wel realistisch blijven en bijvoorbeeld niet verwachten dat dit bij een heel oud zeil werkt wat eigenlijk aan vervanging toe is.

Volg je het Ultramar stappenplan? Dan kan je na gebruik van de Sprayhood en Tent Shampoo de Sprayhood en Tent Protector toepassen.

Starbrite heeft een stappenplan voor het reinigen en beschermen van plastic ramen en acrylaat:

De reiniger verwijdert vlekken en zoutaanslag en herstelt hele fijne krasjes en de helderheid. De protector helpt het materiaal te beschermen tegen dof worden.