Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open tot 18:00

Ruitenwissers voor de boot

Ook tijdens regen of hoge golfslag wil je natuurlijk goed zicht behouden op het water en ander scheepvaartverkeer. Daarom is een goede ruitenwisser op de boot essentieel.

Wij bieden een ruim aanbod aan ruitenwissermotoren, ruitenwisserarmen en ruitenwisserbladen die speciaal zijn ontwikkeld voor de nautische markt. Daarnaast zijn er ook handige totaalpakketten verkrijgbaar.

Lees meer

Uitgelichte merken voor ruitenwissers

25 resultaten (1-25)
Sorteren op:

Ruitenwissers zijn belangrijk voor jouw veiligheid én die van anderen

Veilig varen begint met goed zicht en daar heb je goed werkende ruitenwissers voor nodig. Op zomerdagen met rustig water realiseer je je amper dat je boot ze heeft. Maar bij slechte weersomstandigheden blijken ze onmisbare onderdelen tijdens het varen te zijn.

Wanneer je al ruitenwissers op de boot hebt dan is het verstandig deze op tijd te vervangen. Ze kunnen na verloop van tijd uitdrogen waardoor ze niet goed meer functioneren.

Ruitenwissers voor de boot van topmerken

Wij hebben ruitenwissers van de bekende merken Roca, Talamex, en Vetus in het assortiment die nooit concessies doen aan kwaliteit. Wij leveren deze merken over het algemeen direct uit eigen voorraad, waardoor je snel je bestelling in huis zult hebben.

Ruitenwissersysteem

De ruitenwissermotor is een van de belangrijkste onderdelen van het ruitenwissersysteem. Deze zorgt er namelijk voor dat de wissers kunnen bewegen. Op de as van de motor wordt de ruitenwisserarm gemonteerd met het ruitenwisserblad.

Complete sets

Een ruitenwisser set voor de boot wordt compleet geleverd met een motor, arm en blad. De onderdelen zijn eenvoudig aan te sluiten (plug&play) en wanneer er kan worden volstaan met een bladlengte van 305mm is dit een prima set. De armlengte is instelbaar van 280 tot 366mm en de maximale inbouwdikte van de as van de motor is 20mm. De motor heeft 1 snelheid en een parkeerstand.

Ruitenwisser voor de boot kopen?

Een ruitenwisser voor de boot bestel je eenvoudig in onze webshop. Langskomen in de megastore in Rotterdam kan natuurlijk ook. Vragen en/of advies nodig? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.