Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Winkel is gesloten: mail ons

Het belang van antislipverf

Om de veiligheid aan boord te vergroten is het raadzaam om op de plekken waar veel wordt gelopen antislipverf aan te brengen. Denk hierbij aan het dek en de gangboorden. De lichte korrel in de verf, die overigens niet scherp is aan de voeten, voorkomt uitglijden.

International antislipverf

International Interdeck is een sterke antislipverf die het oppervlak beschermt tegen dagelijks gebruik en slijtage. Het is geschikt voor alle ondergronden en eenvoudig aan te brengen. De zijdeglans eindlaag voorkomt verblinding door reflectie van de zon.

Epifanes antislipverf

De één-component antislipverf van Epifanes is slijtvast en bevat fijn antislipmateriaal. Het is geschikt voor gebruik op bestaande verflagen op hout, staal, aluminium en polyester. Wil je het toepassen op een kale ondergrond? Pas dan eerst Multi Marine Primer toe. Breng voor het beste resultaat twee lagen antislipverf aan (indien het wordt aangebracht met een vachtroller).

Antislippoeder

We hebben ook antislippoeder in het assortiment wat je kan toevoegen aan een één- of tweecomponenten lak. Zo kan je zelf een antislipverf in de gewenste kleur creëren.