Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Winkel is gesloten: mail ons

Accessoires voor het afmeren

In onze webshop en watersportwinkel vind je allerlei bootaccessoires voor het afmeren, zoals kikkersbolders en boegklampen. Er zijn ook landvasttrekkers verkrijgbaar die bedoeld zijn voor tussen de landvasten (afmeerlijn) om schokken op te vangen. Deze zijn door de dempende werking een uitkomst in havens waar veel stuwing is.  

Ankers en toebehoren

Een anker aan boord is onmisbaar. Soms is er geen ruimte voor bijvoorbeeld een steiger en als je dan een anker uitgooit blijft je boot netjes liggen. Daarnaast is het fijn om af en toe een anker uit te gooien en even te relaxen.

Om veilig te ankeren heb je een geschikt anker en ankergerei nodig. Denk aan een ketting, lijn, lier, grondpen of ankerboei. KOK watersport biedt een ruim aanbod van ankers en toebehoren.

Stootwillen

Om de boot te beschermen bieden wij stootwillen, ofwel fenders, is verschillende maten en kleuren. Er zijn stootwillen verkrijgbaar voor bevestiging aan de bakboord- en stuurboordzijde van het schip, zoals de Talamex Heavy Duty en de Talamex Star. Maar ook voor onder meer steigerfendersbalvormige stootwillen en boeg- en hekfenders kan je bij ons terecht.

De voorradige exemplaren zijn door ons alvast voorzien van de juiste hoeveelheid lucht. Ze zijn enigszins nog in te drukken, wat zorgt voor een dempende werking. Het is raadzaam om de stootwillen nooit te hard op te blazen omdat dan het dempende effect verdwijnt en de lucht in de warme zon nog uitzet. Te hard opgepompte steigerfenders zetten daarnaast uit aan de achterzijde, wat bevestigen aan de steiger lastig maakt. 

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar ons blog over stootwillen en fenders

Bootbeveiliging

Je wilt natuurlijk geen risico lopen op diefstal wanneer je de boot aanmeert. Daarom is het belangrijk om goede sloten aan te schaffen waarmee je jouw schip met een gerust hart achter kan laten. In ons assortiment vind je onder meer steigersloten en hangsloten.