Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open tot 18:00

Prettig verblijf voor lange vaartochten

Als de ruimte het toelaat, kan je de boot uitrusten met comfort verhogende voorzieningen die met name voor langere vaartochten onmisbaar zijn. Denk aan een drinkwaterinstallatie, vuilwatertanksysteem en warmwatervoorziening. In onze (online) watersportwinkel vind je de benodigde producten, van boilers en tanks tot kranen en fitwerk.

Mocht je op zoek zijn naar bepaalde producten en geen keus kunnen maken of hulp nodig hebben bij het aanleggen van een systeem, lees dan onze blogs voor meer informatie en advies:

Boottoiletten

Wanneer je overnacht aan boord, ergens aan een eiland bent afgemeerd of voor anker ligt, is een boottoilet wel zo prettig. Er zijn handbediende toiletten verkrijgbaar waarbij geen stroomvoorziening nodig is en elektrische exemplaren voor aansluiting op 12 of 24 volt. Je hebt keuze uit eenvoudige en luxe varianten van topmerken als Jabsco en RM69. Uiteraard hebben we alles in huis om de sanitair-voorziening compleet te maken, van huiddoorvoeren tot aan- en afvoerslangen en beluchters (voor montage onder de waterlijn). Voor veel toiletten zijn ook losse onderdelen leverbaar (mits het toilet niet te oud is).

Ook over boottoiletten en toebehoren hebben we een aantal artikelen geschreven:

Pompen

Aan boord zijn er diverse toepassingen waar een pomp handig of zelfs noodzakelijk voor is. Denk aan een drinkwaterpomp voor watertoevoer naar de kraan en een bilgepomp die automatisch water afvoert vanaf een bepaald waterniveau. Een handlenspomp is ideaal voor boten zonder elektriciteit en als back-up voor het geval er geen stroomvoorziening is. Membraam en impeller pompen zijn geschikt voor het leegpompen van de vuilwatertank.