Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open van 9:00 tot 17:00

Victron Energy

Victron Energy verzorgt al meer dan 47 jaar onafhankelijke elektrische energievoorziening in de scheepvaart, waarbij zij vooral bekend staan om hun innovatie, betrouwbaarheid en kwaliteit. Dat moet ook wel, want van dergelijke apparatuur mag je verwachten dat het ook in lastige situaties naar behoren werkt. Ze bieden een breed scala aan producten, zoals zonnepanelen, omvormers, accu’s, acculaders en monitoringssystemen. Het doel van het bedrijf is om een betrouwbare en efficiënte energievoorziening aan boord van de boot te creëren.

Een uitgebreid assortiment

Het assortiment van Victron Energy kan worden gebruikt voor commerciële en recreatieve scheepvaart, maar ook in de voertuigindustrie. Eigenlijk kan je wel stellen dat ze voor elke AC/DC installatie een oplossing hebben. Victron biedt ook Solar Off-grid oplossingen. De producten in het assortiment bestaan onder andere uit acculaders, DC/DC omvormers, laders, sinus omvormers, omschakelautomaten, dynamo’s, zonnepanelen en solar laadregelaars. Daar houdt het niet op, want Victron biedt nog veel meer innovatieve oplossingen. De beschikbare producten kunnen als één systeem samenwerken, waardoor er aan boord een goed werkend onafhankelijk energienetwerk gevormd wordt.

Victron Energy bij KOK watersport

Victron hecht er veel waarde aan dat de klanten waar ook ter wereld snel en bekwaam geholpen kunnen worden, zonder dat daar al te veel kilometers voor afgelegd hoeven te worden. Je kunt daarom natuurlijk ook terecht bij KOK watersport voor de producten van Victron.

Meer informatie vind je in ons Victron blog. Heb je nog vragen? Stel ze dan gerust in onze watersportwinkel in Rotterdam. Onze collega’s staan je graag te woord en voorzien je van een professioneel advies.

Alle producten

182 resultaten (1-48)
Sorteren op: