Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Winkel is gesloten: mail ons

B&G

B&G (Brookes and Gatehouse) ontwikkelt al 60 jaar innovatieve zeil- en cruiseapparatuur. In de moeilijkste omstandigheden stellen ’s werelds beste zeilers de producten op de proef. Met B&G ben je dus verzekerd van betrouwbare elektronica en kun je optimaal genieten van je tijd op het water.

Compleet assortiment

Het assortiment van B&G omvat onder meer multifunctionele displays, radars, marifoons en boordinstrumenten. De producten zijn ontwikkeld voor gebruik op sportboten en motorjachten en voor de recreatieve wedstrijdzeiler. Op elke boot en onder alle omstandigheden ben je verzekerd van betrouwbaarheid, robuustheid en flexibiliteit.

Voor zeilers die de hoogste eisen stellen is er de zogeheten Performance-serie. Producten uit deze lijn bieden ultieme nauwkeurigheid. De Compact-serie is speciaal ontwikkeld voor kustzeilers en clubracers en maken het uitrusten van de boot zo eenvoudig mogelijk. 

Innovatieve zeilfuncties

De multifunctionele displays van B&G bieden innovatie zeil- en cruisefuncties, zoals SailSteer en SailingTime. Deze features maken het mogelijk om zeilgegevens op één scherm, of als projectie op de kaart, weer te geven.  

Alle producten

36 resultaten (1-36)
Sorteren op: