Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open tot 18:00

Yacht Devices

Voor geavanceerde technologie aan boord ben je bij Yacht Devices aan het juiste adres. Ze leveren diverse apparaten en digitale oplossingen. Van een USB kabel, tot aan wifi routers. Alles om het de zeilers en vaarders gemakkelijk en comfortabel te maken.

Een passie voor technologie en watersport

Met de gedachte dat het aan een aantal simpele dingen en hulpmiddelen ontbrak startte Yacht Devices met het leveren van elektronische benodigdheden. Yacht Devices werkt vanuit de wens om technologie te combineren en toe te passen in de maritieme markt. Het is opgericht door aan aantal ingenieurs en tech liefhebbers met een hart voor watersport. 

Inspelen op behoefte

Yacht Devices heeft in de afgelopen jaren een aantal producten ontwikkeld met als doel om de techniek op schepen en boten te vereenvoudigen. Met gebruiksvriendelijke oplossingen, die bestaan soms uit kleine onderdelen zoals een USB kabel of een Ethernet koppeling stuk, maken zij het voor de booteigenaren simpeler. Hier bleek ook de behoefte naar en daarmee heeft het bedrijf een goede positie in de maritieme markt weten te bemachtigen.

Yacht Devices bij KOK watersport

 Je kan bij ons terecht voor diverse producten van Yacht Devices, zowel in de megastore als op onze webshop. We helpen graag bij het kiezen van de juiste producten voor je boot.

Alle producten

51 resultaten (1-48)
Sorteren op: