Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Winkel is gesloten: mail ons

Standard Horizon

Standard Horizon is gespecialiseerd in maritieme communicatie en navigatieoplossingen. Van handmarifoons, tot GPS-systemen. Standard Horizon zet zich in voor veilige, kwalitatieve en innovatieve communicatieproducten en -systemen. Het merk heeft dan ook een sterke reputatie in de maritieme industrie opgebouwd.

De start van Standard Horizon

Standard Horizon begon in de jaren 50 als Japans merk met de productie van elektronische meetinstrumenten en communicatieapparatuur. Met de jaren breidde het bedrijf, toen nog Radio Corporation genaamd, zich uit en begon zich te richten op maritieme communicatieapparatuur.

Het verleggen van de horizon

De naam Horizon staat symbool voor het verleggen van grenzen en nieuwe grenzen te verkennen. In de jaren 80/90 groeide het bedrijf wereldwijd uit op het gebied van maritieme communicatie.

Standard Horizon lanceerde hun nieuwe innovatieve producten, waaronder GPS-systemen, transponders en marifoons. Ook nu blijft Standard Horizon innoveren en ontwikkelen, de apparatuur is inmiddels ook voorzien van geavanceerde functies zoals DSC (Digital Selective Calling) en AIS (Automatic Identification System).

Standard Horizon is inmiddels een wereldwijd erkend merk, met een reputatie voor hoogwaardige en betrouwbare producten.

Standard Horizon bij KOK watersport

De selectie artikelen van Standard Horizon zijn te vinden in onze webshop en verkrijgbaar in onze watersportwinkel in Rotterdam. Kom gerust eens langs. Mocht je nog vragen hebben, dan beantwoorden we deze graag.

Alle producten

22 resultaten (1-22)
Sorteren op: