Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open tot 18:00

Fusion

Het Nieuw-Zeelandse bedrijf Fusion Marine is gespecialiseerd in maritieme geluidssystemen. Het merk is al jarenlang de marktleider op het gebied van premium watersport audio en staat bekend vanwege de hoge kwaliteit en het gebruiksgemak.

Fusion produceert als een van de weinigen stereo´s die bestand zijn tegen de natte omstandigheden aan boord. Daarnaast leveren de bootradio´s superieure geluidskwaliteit. Om het entertainmentsysteem af te maken en nog meer van je tijd op het water te genieten zijn er ook speakers en versterkers verkrijgbaar.

Continue innovatie voor de beste luister- en gebruikservaring

Fusion is toegewijd aan het leveren van wereldklasse audiosystemen en heeft daarom een constante focus op innoveren. Ze lopen voorop met de nieuwste ontwikkelingen en zijn voorbereid op de toekomst. Ze waren bijvoorbeeld een van de eerste merken die zaken als bluetooth streaming en ondersteuning voor Apple Airplay standaard maakte. Daarnaast levert het merk al langere tijd DAB+ modules en tegenwoordig zijn er zelfs modellen met een geïntegreerde DAB+ ontvanger, zoals de Fusion MS-RA60. De vastberadenheid om continu te verbeteren leidt tot superieure functionaliteit voor amusement aan boord.

Omdat de akoestiek in boten vaak slecht is heeft Fusion Marine een DSP-systeem ontwikkeld. DSP staat voor Digital Sound Processing en zorgt ervoor dat een audiosignaal op allerlei volumeniveaus en binnen verschillende omgevingen wordt geoptimaliseerd. Hierdoor wordt elke vervorming van geluid tegengegaan.

Met de Multi-Zone technologie kan je afzonderlijke ruimtes aan boord (maximaal vier) bedienen. Geef elke zone een naam en pas vervolgens eenvoudig de balans, subwoofer en volumeniveaus afzonderlijk of gezamenlijk aan via je Fusion stereo.

Voor ultieme audiobediening koppel je jouw multifunctionele display en Fusion radio met Fusion-Link. Je kan de stereo ook met de Fusion-Link app bedienen vanaf Apple en Android toestellen.

Speciaal ontworpen voor maritiem gebruik

Fusion producten zijn speciaal ontworpen voor gebruik in een maritieme omgeving en om de elementen te weerstaan.

Alle Fusion producten worden getest op bestendigheid tegen het binnendringen van water en stof. De uitslag wordt weergegeven met een IP-codering. Vele producten hebben een indrukwekkende IPX6, IPX7 en IP65-classificatie.

Veel speakers en subwoofers voldoen aan de norm ISO 12216, wat betekent dat ze minimaal 3 minuten bestand zijn tegen de druk op een bepaalde waterdiepte zonder lekkage of permanente vervorming.

Fusion producten kunnen worden blootgesteld aan zware omstandigheden, zoals zout water, mist, UV-straling, vocht en extreme temperaturen. Hier wordt grondig op getest om optimale prestaties te garanderen.

Vele prijzen gewonnen

Fusion Marine is sinds 2014 onderdeel van Garmin, maar streeft nog altijd hetzelfde doel na: De beste audioapparatuur ontwikkelen voor elke watersportliefhebber. Daarmee heeft het merk al heel wat awards gewonnen:

  • Dame Special Mention 2018
  • NMEA 2018 Product award winner
  • NMEA 2019 Product award winner
  • IBEX Innovation awards
  • Pittman innovation awards

Ruime keuze

Apparatuur van Fusion Marine kan in vrijwel elke boot ingebouwd worden en er is een ruime keuze. In het complete assortiment van Fusion Marine radio´s kan elke watersporter zijn perfecte stereo vinden. Je kan kiezen voor een basis radio (Fusion RA60) of voor een geavanceerd exemplaar, zoals de RA70, RA210, RA670 en de WB670. Wil je een zeer geavanceerd exemplaar met alles erop en eraan? Dan is de Fusion RA770 een goede keuze.

Er zijn ook tal van speakers, versterkers en accessoires verkrijgbaar. Voor wie houdt van gemak hebben we voordeelbundels. Deze bevatten een radio, luidsprekers en bevestigingsaccessoires. Hieronder de beschikbare bundels:

Fusion Marine online kopen

De radio vormt het hart van je Fusion audiosysteem. Daarnaast heb je 1 of 2 sets goede speakers nodig en wellicht een extra versterker voor een goed feestje.

Door het ruime assortiment kan het lastig zijn om de juiste producten te selecteren. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies.  

Alle producten

57 resultaten (1-48)
Sorteren op: