Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open tot 18:00

Star brite

Star brite is één van de grootste fabrikanten van reinigers, beschermers, teakolie, motorolie, brandstofadditieven en accessoires voor de watersport. Omdat het merk geleid wordt door enthousiaste botenbezitters, die elk product uitvoerig op hun eigen boot testen, worden alleen de nieuwste technologieën en de hoogste kwaliteit ingrediënten gebruikt. Daardoor zijn de producten van Star brite zo goed als het maar zijn kan, in plaats van enkel “goed genoeg”. De kwaliteitsproducten van Star brite zijn wereldwijd bekend en verkrijgbaar.

Het ontstaan van Star brite

Toen Star brite in 1973 in de Verenigde Staten werd opgericht, richtte het bedrijf zich nog uitsluitend op de automotive branche. Met producten als revolutionaire reinigers en beschermers wisten zij de markt te veroveren. Dit succes leidde ertoe dat Star brite besloot de lijn uit te breiden. Ze ontwikkelden producten die speciaal waren gericht op de watersport. Dit bleek een verstandige keuze, want het leverde het bedrijf een grote groep tevreden en trouwe gebruikers op. Zo groeide het uit tot wereldleider in onderhoudsproducten voor de watersport.

De beste en milieuvriendelijkste producten voor je boot

Alle producten van Star brite zijn gemaakt om maximaal te presteren. Ze zijn ontwikkeld met gebruik van de beste ingrediënten en nieuwste technologieën, zoals nano- polymeren, chelaten en enzymen. Waar mogelijk hebben de producten een formule die een minimale invloed hebben op het milieu: velen zijn biologisch afbreekbaar en bevatten uiterst effectieve stoffen die niet schadelijk zijn voor het water. Daarnaast zijn veel van de flacons biologisch afbreekbaar, waarmee Star brite uniek is in de watersport. Elk product is uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat het goed genoeg is om het Star brite logo te mogen dragen.

Star brite bij KOK watersport

De Star brite producten zijn natuurlijk verkrijgbaar in onze webshop en in onze megastore in Rotterdam. Hier adviseren onze medewerkers je graag over de werking en toepassing ervan, voor een optimaal resultaat.

Alle producten

87 resultaten (1-48)
Sorteren op: