Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open van 9:00 tot 18:00

Verstelbaar frame voor maximaal comfort

Het flexibele kussen heeft een geïntegreerd frame met uniek scharniersysteem waardoor het in maar liefst veertig standen is te plaatsen. Dit zorgt voor een hoge mate van comfort. Je kan lekker onderuit liggen, maar ook rechtop zitten. Er is geen extra rugondersteuning nodig. Het kussen blijft in balans door het gewicht van de persoon die erop zit.

Kwalitatief hoogwaardige afwerking

De zitting en leuning zijn gemaakt van polyetherschuim en de bekleding van Sunbrella Solution Dyed acryldoek. Dit materiaal is waterafstotend en rot- en schimmelwerend. Zelfs een val in het water zal geen schade veroorzaken. De stoffering aan de onderzijde is voorzien van pvc-antislip. Zo kan het kussen niet wegglijden. Bovendien bevat de Comfort Seat geen scherpe onderdelen.

Draagbaar en verplaatsbaar zitcomfort

Het kussen heeft royale afmetingen (100x48x8cm), maar is licht van gewicht (3,2 kilogram) en daardoor overal mee naartoe te nemen. Het afneembare handvat maakt dragen heel eenvoudig. Je kan de Comfort Seat ook plat opbergen.

Comfort Seat Classic kussen kopen?

Het Comfort Seat Classic bootkussen is een echte klassieker en in verschillende kleuren verkrijgbaar in onze webshop en megastore. Ontdek het assortiment en kies jouw favoriete exemplaar!