Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Winkel is gesloten: mail ons

Besto

Al sinds 1920 kun je bij Besto terecht voor zwem- en reddingsvesten van de beste kwaliteit. Het merk biedt een breed en diep assortiment voor de scheepvaart, binnenvaart en de recreatieve watersport. Het basisassortiment bestaat uit drijfhulpmiddelen (zwemvesten 50N) en reddingsvesten (100N, 150N & 275N). Door jarenlang productonderzoek en perfectionering van de pasvorm, worden de producten continu verbeterd.

Besto: het beste voor professionals

Dat Besto staat voor kwaliteit wordt bewezen door de professionals die deze reddingsvesten dragen. Daarmee bedoelen we niet zozeer de watersportprofessionals, maar ook de brandweer, de Special Forces van de politie, de havendiensten, de Koninklijke Marine en de commando’s. Zij kiezen naast de kwaliteit ook vanwege de duurzaamheid en veiligheid voor Besto.

Besto reddingsvesten zijn goedgekeurd door verschillende internationale, gerenommeerde instanties. Denk daarbij aan TNO Holland, Fleetwood Testing laboratory UK, de Nederlandse Scheepvaart Inspectie, Bureau Veritas in Rotterdam en Parijs, en Force Technology. De producten voldoen door het kwaliteitsmateriaal, een goedgekeurd kwaliteitssysteem volgens de Directive 96/98 EC en de strenge controle van het eindproduct aan de Europese veiligheidsnormen en zijn voorzien van de ISO-markering.

Tips bij het kopen van het juiste reddingsvest

  • Koop een vest dat past bij jouw gewicht en bij de activiteiten die je op het water wilt doen.
  • Kies een vest dat comfortabel zit en bewegingsvrijheid biedt.
  • Koop voor kinderen nooit een reddingsvest op de groei.
  • Zorg ervoor dat je een reddingsvest koopt waarop de gebruiksaanwijzingen staan vermeld en hoe je dit product het beste kunt onderhouden.
  • Koop een reddingsvest waarbij je rekening hebt gehouden met de kleding die je op het water draagt. Het kan de werking van het vest namelijk tegenwerken omdat de lucht te lang vastgehouden wordt.

Besto bij KOK watersport

De reddingsvesten en andere producten van Besto zijn verkrijgbaar in onze webshop. Mocht je een reddingsvest door de bovenstaande tips liever eerst even passen (wat we zeker aanraden!), kom dan naar onze megastore in Rotterdam. Wij kunnen je aanvullende tips geven en je kunt gelijk meerdere modellen uitproberen. Zo kom je gegarandeerd tot de juiste keuze. Heb je nog vragen? Dan kun je deze gelijk stellen.

Alle producten

62 resultaten (1-48)
Sorteren op: