Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open van 9:00 tot 18:00

Helly Hansen

Helly Hansen

Helly Hansen is een innovatief merk dat staat voor kwaliteit. Het bestaat uit sport- en outdoorkleding die comfortabel zit en je tegelijkertijd ook droog en warm houdt door de waterdichte en ademende technologie. Momenteel bestaat het merk 136 jaar en is het daarmee het oudste merk ter wereld wanneer het gaat om technische buitenkleding en schoeisel.

De watersport is ook nog steeds een belangrijke branche voor het merk; wat valt onder een van de drie sectoren waarin Helly Hansen actief is: Sport & Vrije tijd. De overige twee sectoren waar het merk zich op richt zijn beschermende bedrijfskleding en survivalkleding. De schoenencollectie van Helly Hansen bestaat uit laarzen, sneakers en andere vrijetijdsschoenen en stralen allemaal sportiviteit en vrije tijd uit. Het Scandinavische merk staat dan ook voor vakmanschap en kwaliteit.

Helly Hansen: van oliejas tot sneakers

In 1877 richtten de Noorse Kapitein Helly Juell Hansen en zijn echtgenote het kledingmerk Helly Hansen op. Hansen begon met het produceren van beschermende kleding als oliejassen en broeken en was de eerste die zijn werkkleding waterdicht maakte door gebruik te maken van lijnzaadolie. Hier bleef het niet bij, Hansen bracht in 1951 ook als eerste de 100% waterdichte naad op de markt. En wat te denken van het 3-lagensysteem? Ja, ook dat is door Hansen geintroduceerd. In 2004 was het tijd voor iets nieuws en begon het merk een schoenenlijn voor mannen en vrouwen.

Helly Hansen collectie

Helly Hansen heeft dit jaar een nieuwe outdoor collectie die je als je bijvoorbeeld een berg beklimt, lekker warm en droog houdt. En wat dacht je van de nieuwe regenkleding collectie? Er goed uitzien, terwijl het met bakken uit de hemel stort. Er zijn drie thema’s in deze collectie: Marine, Urban & Active en allemaal in gezellige, vrolijke kleuren! Geinspireerd op een perfecte Scandinavische zomerdag, zwemkleding zoals bikini’s en shorts in nautische kleuren, maar ook polo’s, tassen, schoenen en overhemden. Ten slotte is er dit jaar de New Sailing collectie die bestaat uit kleding waarmee je lekker op een boot kunt varen, zoals jacks en schoenen.

Alle producten

457 resultaten (1-48)
Sorteren op: