Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open van 9:00 tot 18:00

Webasto luchtverwarmers

Webasto is marktleider op het gebied van dieselverwarming voor vaartuigen. Met een hoog rendement scheepskachel van Webasto geniet je binnen korte tijd van de ideale temperatuur aan boord. Deze luchtverwarmer is de ideale oplossing om het vaarseizoen mee te verlengen.

Lees meer
5 resultaten (1-5)
Sorteren op:

Voordelen

Webasto luchtverwarmers hebben een korte opwarmtijd dankzij een effectieve warmteafgifte. Daarnaast zijn ze energiezuinig en volledig onafhankelijk van walstroom of zeewatertemperatuur. Ook kan je rekenen op een hoog rendement en fluisterstille werking. Verder zorgen deze scheepskachels met hete lucht ook voor ontvochtiging van de ruimtes aan boord. Bovendien is inbouwen eenvoudig dankzij de complete montagesets.

Modellen

Voor elke zeil- of motorboot tot 14 meter is een Webasto luchtverwarmer verkrijgbaar. Wij hebben onderstaande modellen in het assortiment.

Meer informatie?

Lees dan ons blogitem over Webasto bootverwarming.

Webasto heteluchtverwarming kopen?

Een Webasto heteluchtkachel voor meer comfort aan boord bestel je eenvoudig in onze webshop. Langskomen bij de megastore in Rotterdam kan natuurlijk ook. Neem bij vragen en/of voor advies gerust contact met ons op.