Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open tot 18:00

Gebo Marine Glazing

Gebo is de leverancier op het gebied van scheepsramen, dekluiken en toebehoren. Met specialisatie in beglazingsoplossingen voor schepen en jachten leveren ze wereldwijd producten. Gebo staat bekend om de expertise, de kwaliteit van de producten en de innovatieve ontwerpen. Met meer dan 50 jaar ervaring in de productie van scheepsramen is deze leverancier een begrip op dit vlak.

Kwaliteit scheepsbeglazing op maat

Gebo levert beglazing op maat en in diverse series voor eenvoudige vervanging. De beglazing voldoet aan strenge kwaliteitseisen en wordt uitgebreid getest. De producten zijn dan ook bestand tegen extreme weersomstandigheden op zee, tegen golfslag en zowel hoge als lage temperaturen.

De producten en service die ze bieden omvatten onder andere (maar niet uitsluitend) de volgende:

  • Vervangen van beglazing
  • Beglazing op maat
  • Scheepsramen
  • Patrijspoorten
  • Schuifdeuren
  • Scheepsluiken

Met de klantgerichte aanpak en hoogwaardige producten heeft Gebo een stabiele en goede reputatie opgebouwd.

Duurzaam

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Gebo Marine Glazing. De scheepsramen gaan zeer lange tijd mee, daarnaast zorgt het voor goede isolatie aan boord en voorkomt het verweren van bekleding en betimmering aan de binnenkant. Ook het harde en solide soldeerproces draagt hieraan bij.

Visueel aantrekkelijk

Gebo biedt verschillende soorten designs en stijlen scheepsluiken. Zo is er voor elk type schip of jacht wel een passend ontwerp te vinden. Klanten wereldwijd weten Gebo hiervoor te vinden van jachtbouwers, scheepswerven tot eigenaren van privéjachten. Hieronder beschrijven wij de verschillende productlijnen van Gebo Marine Glazing.

Gebo Light Line

De naam light line zegt het al, deze ramen zijn van enkel glas, het is een lichtere uitgave van de Gebo Thermic Line. De light line beglazing heeft een strakke en moderne uitstraling en is eenvoudig te plaatsen. De Light Line ramen kunnen ook in een gemaakt worden. 

Gebo Slim Line

De Slim Line beglazing heeft een vloeiend ontwerp en is geschikt voor zowel in een bocht als rechtuit. Optioneel kunnen de ramen van isolatieglas worden voorzien. Dit type beglazing is geschikt voor een glasdikte van 5, 6 of 8 millimeter.

Gebo Thermic Line

De Thermic Line is de lijn van de scheeps- en jachtramen. Deze extreem goed geïsoleerde ramen zorgen ervoor dat er geen condens ontstaat, ze zijn voorzien van volledige isolatie en uiteraard waterdicht, zo blijft het vocht buiten en de warmte binnen. Zowel voor vaste ramen als klappende ramen.

Structurele beglazing

Dit type beglazing wordt ook wel plakglas genoemd en wordt vooral op jachten gebruikt. Het ziet er  modern en strak uit en kan zowel in helder als getint glas worden geproduceerd. Bovendien is het mogelijk om te kiezen voor enkelglas, geïsoleerd glas, beveiligd of verwarmd.  

Gebo producten bij KOK watersport

Bij ons kan je in de megastore of op de webshop terecht voor de Flushline en Standaard luiken van Gebo, ook verkopen we de aluminium patrijspoorten en lichtranden. De overige lijnen en producten betreffen maatwerk.

Alle producten

60 resultaten (1-48)
Sorteren op: