Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Winkel is gesloten: mail ons
Cobb

Cobb Barbecue

De Cobb barbecue is voor iedereen die houdt van lekker gezellig barbecueën op een unieke en bijzondere manier, maar zonder al teveel gedoe. Kan dat dan? Ja, zeker! Je kunt hem meenemen op vakantie, gebruiken in de tuin, maar ook bijvoorbeeld op de boot of op je balkon! De barbecue is namelijk gemakkelijk te verplaatsen, ook wanneer je net je stukje vlees er vanaf hebt gehaald. De Teflon® Coating om de barbecue heen (rvs mantel) wordt door het slimme ontwerp namelijk niet warm. Zet hem ook rustig op tafel: de zachte rubberen voetjes beschermen ook de ondergrond, waardoor je hem op elk oppervlak stabiel neer kunt zetten. Extra veilig dus!

Hij is ook nog eens zuinig, want je hebt 80% minder briketten nodig dan met een gewone brikettenbarbecue. Door daarnaast gebruik te maken van de speciale Cobble Stone, kun je binnen drie minuten aan de slag.

Maar de Cobb barbecue is meer dan alleen veilig, zuinig en snel: hij is ook ontzettend veelzijdig in gebruik. Grillen, bakken, braden, wokken, roken… Noem maar op, kies maar uit! Van een lekker visje tot een versgebakken stuk brood; de Cobb barbecue staat voor eindeloos veel barbecueplezier. Laat je inspireren door onze recepten voor aan boord

Barbecue met extraatjes

De barbecue wordt geleverd met een mooie draagtas, zodat je hem overal gemakkelijk mee naartoe kunt nemen zonder dat hij beschadigd raakt. Met optionele accessoires kun je de nog meer uit je Cobb barbecue halen.

Alle producten

23 resultaten (1-23)
Sorteren op: